produse

Mixer de mână Philips Daily HR3705/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR3705/00
EAN: 8710103866800
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 1,23kg
L: 21,00cm
l: 19,40cm
Î:10,50cm

Descriere

5 viteze + funcţie turbo pentru a face faţă oricărei sarcini din bucătărie. O selecţie de 5 viteze diferite îţi permite să alegi setarea potrivită pentru fiecare sarcină.

Clemă pentru cablu pentru depozitare ordonată. Cablul se înfăşoară şi se fixează în poziţie cu o clemă, pentru depozitare ordonată.

Buton mare pentru decuplare pentru eliberarea paletelor printr-o singură atingere. Decuplează paletele sau cârligele printr-o singură apăsare a butonului de decuplare mare, vizibil.

Suprafeţe netede pentru curăţare uşoară. Suprafeţele netede şi accesoriile lavabile în maşina de spălat vase permit curăţarea rapidă şi uşoară.

Mâner antialunecare pentru manevrare uşoară. Mâner antialunecare pentru manevrare uşoară.

Paletele conice funcţionează cu până la 20 % mai rapid*. Paletele conice funcţionează cu până la 20 % mai rapid*, acoperind o suprafaţă mai mare într-un timp mai scurt şi încorporând aerul în aluat, pentru a-i conferi o textură fină şi pufoasă.

Două perechi de palete lamelare, plus cârlige pentru aluat. Paletele şi cârligele pentru aluat se ataşează cu uşurinţă printr-un clic pe care îl poţi auzi, astfel încât ştii că le-ai montat corect.

Greutate redusă şi conceput pentru confort. Designul ergonomic, cu greutate redusă face amestecarea confortabilă şi uşoară.

Accesorii din oţel inoxidabil, lavabile în maşină. Mixerul dispune de două perechi de palete de înaltă calitate, din oţel inoxidabil, lavabile în maşina de spălat vase.

* - Baterea a 4 albuşuri de ou faţă de predecesor.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.