produse

Mixer de mână BRAUN HM5000

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: HM5000
Date brute
G: 2,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Sistem SmartMix. Motorul este poziționat deasupra accesoriilor, asfel ca toată greutatea este direcționată asupra bolului și nu în mâna dumneavoastră pentru un efort de până la 40% mai puțin în timpul amestecării.

EasyClick. Accesoriile se pot detașa printr-o simplă apăsare de buton.

Aderență ușoară. Mânerul anti-alunecare asigura o aderență constantă, confortabilă și sigură chiar și la cea mai mare viteză.

Sistemul ComfortClick pentru accesorii. Datorită design-ului inteligent, mixerul de mână fixează intuitiv toate accesoriile in fata, permițând menținerea aceleiași pozitii confortabile a mâinii pentru amestecare, pasare și odihnă indiferent de accesoriu. Deoarece este stabil, zona dvs. de lucru rămâne curată, astfel încât puteți trece rapid la pasul următor, fără întreruperi.

Variocontrol. Controlul vitezei fără trepte pe butonul rotativ-ușor de controlat doar cu o singură mână. Setați treptele de viteză în funcție de nevoile dumnevoastră. 9 viteze+Turbo.

Palete de amestecare. Puteți bate ouă, prepara creme, mix pentru prăjituri, brioșe sau alte deserturi. 

Accesoriu frământare. Perfect pentru frământarea aluatului pentru pâine sau produse de patiserie. 

Easy Clean. Design fără sudura, fără fante pentru curățare ușoara și rapidă. Pentru mai multă igiena și o durată mai mare de depozitare. Accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Dimnesiuni produs: 21.1 x 7.5 x 16.3 cm. Mâner moale pentru un confort optim, chiar și la viteze mari. Cablu lung, pentru mai multa libertate de mișcare. 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.