produse

Mașină de tocat carne Reber 9502 N n.5, Putere 400W, Producție 30~50kg/h, Corp din fontă tratată, Sită inclusă de 6mm

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: 9502 N
EAN: 8013152950200
Lansat în: Q1 2014
Date brute
G: 7,20kg

Produse resigilate

Mașină de tocat carne Reber 9502 N n.5, Putere 400W, Producție 30~50kg/h, Corp din fontă tratată, Sită inclusă de 6mm

OPEN BOX

NOU 1.342,99 Lei
1.229,99 Lei
Diferență: 113,00 Lei

Accesorii

Sită inox 4,5 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/4.5
49,99 Lei
Sită inox 6 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/6
49,99 Lei
Sită inox 8 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/8
49,99 Lei
Sită inox 10 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/10
49,99 Lei
Sită inox 12 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/12
49,99 Lei
Sită inox 14 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/14
49,99 Lei
Sită inox 16 mm pentru maşina de tocat carne 9502N Reber 4007 A/16
49,99 Lei
Cuţit maşină de tocat carne Reber 4006 A,  nr. 5, oţel
45,99 Lei
Pâlnie Reber 4017 A / 15, maşini de tocat electrice sau manuale Reber N°5, 15 mm
39,99 Lei
Pâlnie Reber 4017 A / 20, maşini de tocat electrice sau manuale Reber N°5, 20 mm
39,99 Lei
Pâlnie Reber 4017 A / 25, maşini de tocat electrice sau manuale Reber N°5, 25 mm
39,99 Lei
Vezi mai multe
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

"Misiunea noastră: Noi facem electrocasnice de calitate. Mașinile noastre încorporează eficiența, robustețe și design, mixul perfect pentru produse multifuncționale și de lungă durată. Prelucrarea alimentelor este treaba noastră, totul începe cu calitatea mașinilor noastre studiate în detaliu. Simplitate și gust cu gătitul sous vide, carne, pește, legume, fructe. Veți redescoperi adevăratele arome ale alimentelor aproape nu este nevoie să adăugați prea multe garnituri."
 




Mașina electrică de tocat carne Reber 9502 N este echipată cu un motor de 400W. Capacitatea de tocare este de 30-50 kg/h. Motor electric cu inducție continuă. Ventilator de răcire, capac ventilator și cutie de comutator-condensator etanșă la apă, din material plastic. Clasă de protecție IPX5. Unitate de reducere axială cu roți dințate metalice în baie de ulei. Corp, elice și inel din fontă pentru uz alimentar. Toate tocătoarele de carne Reber pot fi echipate cu un storcător de roșii (pentru sos de roșii și gemuri) sau o răzătoare (pentru râșnirea pâinii și a brânzei) pe același motor.

Date tehnice
Greutate 7.7kg
Tensiune de alimentare: 230V / 50Hz
Putere motor: 400W
Diametru sită tocare: 6mm
Dimensiuni (L x l x h): 350 x 170 x 265 mm
Greutate netă / brută: 7.25 / 7.7kg
Set de livrare: 1x împingător; 1x cuțit; 1x sită de 6mm.

Bine de știut!! Corpul și conul-melcat sunt turnate din fontă cu acoperire staniu, piulița de strângere frontală din aluminiu, sită găurită și cuțit din oțel cu autoascuțire; piston și cuvă recepție din material plastic Moplen, la cerere coroană și tub pentru umplerea membranelor din plastic. Sunt, de asemenea, disponibile la cerere site cu găuri de dimensiuni diferite în funcție de nevoile utilizatorului.

Utilizarea mașinii de tocat carne. Înainte de a pune în funcțiune spălați cu apă fierbinte tocătorul și toate componentele care vor veni în contact cu carnea. La prima utilizare, în scopul de a elimina toate reziduurile posibile de prelucrare, este recomandabil să se opereze mașina de tocat cu carne deșeu timp de 5 minute. Înșurubați piulița inelară fără a forța și evitați deșurubarea ei în timpul funcționării. După utilizare: pentru a dezasambla mașina de tocat rotiți piulița inelară, în sens antiorar, scoateți placa, cuțitul și conul-melcat, apoi, se scoate corpul din fontă, din corpul reductorului; se spală cu apă caldă și detergent neutru, se usucă bine și eventual se gresează cu ulei comestibil toate piesele care au intrat în contact cu carnea.
    ATENȚIE! În cazul în care mașina nu este uscată în mod corespunzător, fonta poate să ruginească într-un timp scurt; utilizați numai apă caldă și detergent neutru pentru curățare și uscați imediat și bine după spălare. Mașinile electrice pentru tocat carne Reber sunt proiectate să funcționeze cu site având găuri cu un diametru de la 3 mm până la 12 mm. REBER declină orice responsabilitate pentru daune și accidente care rezultă din utilizarea sitelor având găuri cu diametre mai mari de 12 mm.
 



Mașinile electrice pentru tocat carne, echipate cu o sită și un cuțit, constituie un sistem de măcinare foarte simplu, constând din:
1. Un corp care cuprinde o gură de alimentare și o gură pentru glisarea / ieșirea produsului;
2. Un con-melcat sau șurub fără sfărsit care are la un capăt un ax de antrenare și la cealalt capăt un știft pătrat pentru acționarea cuțitului și așezarea sitei;
3. O bucșă sau un rulment cu bile, pentru a facilita alunecarea conului-melcat în corp;
4. O sită perforată;
5. Un cuțit;
6. O piuliță filetată de strângere.
În cazul în care părțile din mașina de tocat sunt montate corect, iar cuțitul aderă perfect la sită, mașina de tocat functionează.


Pentru cea mai bună experiență, câteva sfaturi a alege cea mai proaspătă materie primă:
    Carnea de porc - Semnele prospețimii sunt culoarea roz, fermitatea, grăsime și oase albe, ușor umede.
    Carnea de vită - Semnele prospețimii sunt grăsimea, oase albe și o nuanță puternică de roșu.
Și, în mod evident, dacă animalele sunt în bătătură, carnea nu poate fi mai proaspătă de atât! Procesați această materie prețioasă responsabil și în mod eficient cu cele mai fiabile mașini pentru tocat carnea de la Reber!





Pregătirea cărnii pentru măcinat. Evitați sa folosiți tocătorul de carne în gol sau cu puțină carne în interior: cuțitul, antrenându-se pe sita cu găuri fără lubrifiere va produce frecarea și încălzirea imediată a sistemului, provocând uzura prematură. Pentru a fi corect tocată, carnea, trebuie să fie tăiată în fâșii sau bucăți de dimensiuni corespunzătoare care urmează să fie introduse în gura de alimentare; nervii și tendoanele prezente în carne, trebuie să fie tăiate. Dacă nervii și tendoanele sunt tăiate corect (ar trebui folosit un cuțit foarte ascuțit pentru această operație) vor fi măcinate și evacuate împreună cu carnea, în caz contrar se vor înfăsura în jurul cadrului cuțitului blocând orificiile sitei și împiedicând ieșirea cărnii tocate. Îndepărtați întotdeauna orice bucăți de os sau piele; aceasta din urmă poate fi tocată pentru preparate specifice folosind o mașină de tocat carne de dimensiuni adecvate, de obicei, de măsura # 22 sau # 32 care au dimensiunea corectă pentru a efectua măcinarea lor.





Utilizarea sitei corecte. Grăsimea, carnea foarte grasă sau carnea amestecată cu cantități importante de grăsime sunt mai dificil de măcinat. Grăsimea este mai ușor de atașat la corp și la conul melcat creând o masă compactă. Este, prin urmare, necesar să se utilizeze site cu găuri adecvate pentru carnea pe care intenționați să o tocati. Evitați tocarea din prima trecere folosind site având găuri mici, în special atunci când se utilizează mașină de tocat carne de mari dimensiuni, pentru a evita o încetinire a operatiunii.
Pentru tocarea cărnii relativ slabe poate fi utilizată o sită cu găuri de 4, 5, 6 sau 8 mm.
Pentru cârnați sau caltaboș este indicată o sită cu găuri de la 8 la 12mm. La materialul pentru salamuri sunt utilizate în mod tradițional site cu orificii de 10 mm sau mai mari. Pentru carnea grasă sau carnea amestecată cu cantități importante de grăsime, în mod tradițional, este folosită înainte o sită cu găuri mari pentru o primă trecere și apoi pentru o a doua trecere se folosește o sită cu găuri mai mici. Grăsimea are nevoie de o lungă perioadă de timp în care urmează să fie măcinată și să fie evacuată din corpul mașinii de tocat carne, cel mai bine este să se pregătească bucăți mai mici, decât să fie împinse bucăți mai mari, cu pistonul, riscând să se creeze un blocaj în interiorul corpului care necesită mai mult timp pentru a fi evacuat.
    ATENȚIE! Modelul 22 cu corp scurt, nu este adecvat pentru a face mai multe treceri sau pentru a umple membrane. Utilizați pistonul cu moderație, carnea preparată în mod corespunzător, va fi condusă de conul melcat. Pistonul este necesar pentru o a doua trecere de carne tocată deja, care, desigur, nu va fi condusă în același fel de către conul melcat, întrucăt a fost deja măcinată. Umplând corpul de carne și împingând cu pistonul se va bloca doar grăsimea în corp și se va supraîncălzii întregul sistem. Este mai bine să se lase mașina sa funcționeaze în mod independent, evacuând carnea spre ieșire în mod natural.




Reber: Scurtă istorie și tradiție. "Am luat ființă în 1964 în Luzzara, o câmpie fertilă, străbătută de râul Po, locul tradițiilor seculare și al celor care iubesc mâncarea bună. Inițial am lucrat pentru terți, apoi am început producția de aparate de uz casnic. În timp am extins producția, îmbunătățit și diversificat-o iar în prezent producem o gamă completă de produse și de mașini pentru industrie. Respectăm rădăcinile noastre, pământul fertil, omul gospodar și harnic, iubim aromele autentice, calitatea în fiecare zi, mâncarea diversificată și gustoasă, așadar am creat aparatele electrocasnice Reber pentru a păstra intactă legătura profundă dintre ingredientele cele mai proaspete și pământul roditor. Fiecare aromă, fiecare savoare, fiecare miros nu sunt doar conservate ci se și păstrează nealterate în timp. Avem posibilitatea de a redescoperi în fiecare zi aceleași momente cu un aparat care a fost construit din respect pentru produsele alimentare și autenticitatea sinceră a acestora. Construim produse de înaltă calitate, fiabile în timp, care funționează în condiții de siguranță. Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la “tine” în primul rând. ”Tu” înseamnă toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerțul cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă. Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome."

 

Review-uri / Comentarii

4.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Șuta Alina

22 Nov 2021

masina de tocat carne

Achizitie verificata

Mașina arată foarte bine, livrarea a fost promptă, comunicarea perfectă. Încă nu am folosit mașina, dar, dacă este la fel de bună ca cea de roșii, o recomand fără rezervă.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.