produse

Fierbător de apă BOSCH CompactClass TWK3A011, 1.7l, 2400W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: TWK3A011
EAN: 4242002717616
Date brute
G: 1,40kg
L: 23,00cm
l: 19,00cm
Î:29,00cm

Descriere

Mai puțin calcar pentru mai mult gust și mai multă savoare. Calcarul poate să afecteze gustul ceaiului tău. Datorită filtrului detașabil ai certitudinea că în apă nu ajunge calcar. Deoarece filtrul este ușor de scos și de curățat, acest lucru asigură o durată îndelungată de funcționare a fierbătorului. 

Întoarce cana în orice direcție datorită rotirii de 360°. Cuplarea nu a mai fost niciodată atât de ușoară. Fierbătorul va încălzi apa indiferent de locul în care-l așezi pe suport. Suportul cu posibilitate de amplasare a cănii la 360° îți asigură o flexibilitate mai mare și o manevrare mai confortabilă a mânerului. Poți lua cana oriunde ai nevoie.

Scală gradată pentru apă, ușor de citit pe ambele laturi - atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci. Bucură-te de confortul cu care vei umple cana cu cantitatea de apă de care ai nevoie. Scala gradată și ușor de citit pentru apă este vizibilă pe ambele laturi ale ceainicului fiind ideală atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci.

Umplere rapidă fără a fi necesară deschiderea capacului. Acum poți umple cana prin gura de scurgere fără să mai fie necesar să mai deschizi capacul.

Pentru mai mult economie de spațiu. Uneori cablurile pot ocupa destul de mult spațiu. Datorită suportului de înfășurare a cablului, acesta poate fi ajustat la lungimea dorită cand este utilizat.

Încălzire rapidă datorită puterii de 2.400 W. Savurează-ți ceaiul exact atunci când dorești. Fierbătorul puternic de 2.400 W încălzește rapid și ușor apa. Acum ai mai mult timp pentru a-ți savura ceaiul.

Igienic și ușor de curățat. Vrei să cureți fierbătorul? Elementul de încălzire este acoperit ceea ce îți asigură o curățare mult mai ușoară a aparatului.

Capac detașabil și deschidere largă. Acum este mult mai ușor să cureți cana. Poți detașa cu ușurință capacul, iar datorită deschiderii mari poți curăța cu ușurință cana.

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.