produse

Fierbător Philips HD9322/31

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9322/31
Date brute
G: 1,54kg

Descriere

Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Capac cu resort şi orificiu mare pentru umplere şi curăţare uşoare. Capac cu resort şi orificiu mare pentru umplere şi curăţare uşoare, evitând de asemenea contactul cu aburul.

Bobină pentru cablu de alimentare pentru depozitare uşoară. Cablul poate fi înfăşurat în jurul bazei, de aceea este uşor să găseşti un loc fierbătorului în bucătărie.

Umplere uşoară prin capac şi prin gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului rabatabil.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Lampa elegantă încorporată în comutatorul pornit/oprit indică dacă fierbătorul este pornit.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă şi curăţare uşoară. Elementul de oţel inoxidabil ascuns asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Sistem de siguranţă multiplă. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când este gata.

Filtru cu microsită pentru o ceaşcă curată de apă. Filtrul detaşabil cu microsită de pe baterie reţine toate particulele de calcar care au o dimensiune mai mare de 200 de microni şi se asigură că apa pe care o pui în cană este curată.

Indicator uşor de citit pentru nivelul apei. Indicator uşor de citit pentru nivelul apei.

Fierbător metalic robust cu corp din oţel inoxidabil de culoare vişinie. Fierbătorul metalic robust cu corp din oţel inoxidabil de culoare vişinie este elegant, fiind conceput pentru o durată lungă de viaţă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.