produse

Miniblender Philips Daily HR2605/80

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2605/80
EAN: 8710103901327
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 1,80kg
L: 33,50cm
l: 26,00cm
Î:14,50cm

Descriere

Motor puternic de 350 W pentru amestecuri fine. Este rapid şi uşor să prepari cele mai omogene amestecuri. Procesează fin ingredientele preferate în doar 30 de secunde cu motorul puternic de 350 W şi lama în 4 stele.

Zdrobeşte gheaţă şi alte ingrediente dure. Indiferent dacă prepari un sos din legume sau un smoothie sănătos, mini-blenderul poate face faţă provocării. De la kiwi la cuburi de gheaţă, procesează fin şi zdrobeşte chiar şi ingrediente dure.

Design compact. Mulţumită designului compact şi modern, poţi depozita mini-blenderul pe blatul de lucru şi-l poţi păstra la îndemână pentru acele zile ocupate când te grăbeşti.

Accesorii lavabile în maşină. Beneficiază de confortul accesoriilor detaşabile, pe care le poţi curăţa în maşina de spălat vase.

Două setări de viteză pentru procesare mai fină. Controlează cât de repede şi de fin vrei să procesezi ingredientele cu cele două butoane de viteză şi prepară smoothie-uri perfecte de fiecare dată.

Recipient care se potriveşte în suportul de pahar. Cu un stil de viaţă ocupat, vei aprecia cât de uşor poţi prepara şi lua cu tine smoothie-uri sănătoase în fiecare zi. Procesează ingredientele în recipient, apoi ia-l cu tine pentru un smoothie sănătos în mişcare.

Lamă detaşabilă în 4 stele pentru curăţare uşoară. Este simplu să păstrezi o performanţă de vârf a blenderului. Lama în 4 stele poate fi scoasă din vasul blenderului pentru curăţare rapidă şi fără complicaţii după fiecare utilizare.

Multi-tocător inclus pentru a toca legume cu uşurinţă. Poţi face totul cu accesoriul multi-tocător. Prepară o varietate de sosuri şi tocăniţe cu tocătorul versatil. Este ideal pentru tocarea legumelor precum ceapă, verdeţuri, nuci şi carne.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.