produse

Blender de masă BOSCH Seria 4 VitaPower MMB6141B, 1200W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MMB6141B
EAN: 4242005215164
Date brute
G: 3,50kg
L: 39,50cm
l: 30,50cm
Î:28,80cm

Descriere

Pasare eficientă datorită cuțitului de calitate superioară. Consistență perfectă, fara bucati neprocesate, este posibilă datorită cuțitului de calitate superioară. Cuțitul ProEdge din oțel inoxidabil este produs in Solingen, oraș german renumit pentru cuțitele produse. Marginile lamelor sunt dublate pentru o durabilitate mai mare.

Smoothie-uri cu consistență perfectă, fără bucăți neprocesate. Smoothie-urile perfecte, fără bucăti neprocesate, sunt ușor de obținut acum datorită combinației optime dintre motorul puternic, cutitul din oțel inoxidabil și formei ergodinamice interioare a cănii. Datorită sistemului ProPerformance, gheața sau ingredientele dure sunt ușor de procesat astfel încât să obții cu ușurință smoothie-uri cu consistența perfectă.

Pentru o multitudine de preparate. Pentru a zdrobi gheață sau pentru a procesa ingrediente dure ai nevoie de un motor puternic. Prepară rapid băuturi, shake-uri sau sos pesto cu ajutorul motorului puternic de 1.200 W ce asigură până la 30.000 rpm. Obține rezultate perfecte cu ajutorul motorului Bosch care și-a dovedit eficiența la electrocasnicele mici de bucătărie, încă din 1955.

Manevrare confortabilă și curățare ușoară. Curățarea este acum la fel de ușoară ca pregătirea, datorită componentelor ce pot fi curățate în mașina de spălat vase. Cablul retractabil este ușor de ascuns în carcasa blenderului.

Cană din Tritan potrivită atât pentru băuturi reci, cât și pentru cele fierbinți. Cana din Tritan de calitate superioară este potrivită atât pentru procesarea băuturilor fierbinți precum supa, cât și pentru cele reci precum smoothie. Peretele interior al cănii are formă special concepută cu sanțuri verticale aerodinamice pentru procesarea optimă a ingredientelor. Nu conține BPA, BPS sau alți bisfenoli.

Calitate superioară de la materiale folosite până la producție. Bucură-te de calitate superioară și de o durată lungă de funcționare datorită celor peste 100 de ore de testare făcute pentru mai bine de 10.000 de căni de smoothie-uri. Performanța constantă este asigurată de materialele de calitate superioară, de producția in Europa și de îndelungata expertiză Bosch.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.