produse

Blender de mână BOSCH ErgoMixx Style MS6CM6120, 1000W, Stainless Steel

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MS6CM6120
EAN: 4242005171675
Date brute
G: 1,70kg
L: 26,00cm
l: 19,50cm
Î:22,00cm

Accesorii

Set de accesorii vacuum BOSCH MSZV6FS1 - 17004577
174,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Quattro Blade — inovație Bosch. Cuțitul inovativ QuattroBlade (cu 4 lame) asigură rezultate de perfecte de tăiere, mixare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame procesează ingredientele rapid, temeinic și uniform.

12 viteze — nenumărate posibilități. Indiferent despre ce este vorba - maioneză, mâncare sau supă pentru copii, tăiere, mărunțire sau mixare - este disponibilă viteza optimă pentru fiecare sarcină, împreună cu o funcție turbo ce poate fi selectată la nevoie.

Extrem de puternic pentru rezultate rapide într-un timp scurt. Datorită motorului puternic de 1000 W și a accesoriilor incluse acum este mult mai ușor să procesezi chiar și cele mai dificile ingrediente. Poți toca, mărunți sau amesteca ingredientele într-un timp foarte scurt cu ajutorul blenderului ErgoMixx. 

Consistența perfectă datorită celor 12 trepte de putere și a funcției Turbo. Acum ai viteza potrivită pentru ingredientele tale. Sos, supă sau maioneză - pur și simplu selectează viteza potrivită pentru consistența compoziției tale. Tasta Turbo este ideală pentru ingredientele dificil de procesat.

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp. Funcția Antisplash previne asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

BPA Free - Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.