produse

Blender de mână BOSCH ErgoMixx MSM67120R, 750W (12 viteze și Impuls), Max 11200rpm, Lamă QuattroBlade 4 laturi, Suprafață SoftTouch, Aparat de mărunțit, Pahar cu capac 600ml, Cablu 140cm, 1.312kg, Deep Red

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MSM67120R
EAN: 4242005055715
Date brute
G: 1,60kg
L: 40,50cm
l: 20,00cm
Î:13,00cm

Accesorii

Set de accesorii vacuum BOSCH MSZV6FS1 - 17004577
174,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

750 W - putere pentru satisfacerea profesioniștilor. Puterea pe care ai vedea-o, în mod normal, numai într-o bucătărie profesională. Motorul de 750 W excepțional de puternic asigură rezultate optime pentru toate sarcinile, de fiecare dată.

Quattro Blade — inovație Bosch. Cuțitul inovativ QuattroBlade (cu 4 lame) asigură rezultate de perfecte de tăiere, mixare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame procesează ingredientele rapid, temeinic și uniform.

12 viteze — nenumărate posibilități. Indiferent despre ce este vorba - maioneză, mâncare sau supă pentru copii, tăiere, mărunțire sau mixare - este disponibilă viteza optimă pentru fiecare sarcină, împreună cu o funcție Turbo ce poate fi selectată la nevoie.

Design ergonomic și ușor de utilizat. Pasarea ingredientelor este acum mult mai ușoară. Designul ergonomic, greutatea redusă și suprafața SoftTouch fac acest blender ușor de utilizat. Butoanele mari îți asigură mai mult confort și un control optim.

Pahar cu capac pentru cantități mici de ingrediente. Ai adesea nevoie de porții mici? Paharul cu capac pentru mixare/măsurare este perfect pentru măsurarea ingredientelor și amestecarea cantităților mici. Paharul poate fi folosit și pentru depozitarea alimentelor în frigider.

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp, iar funcția Antisplash asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

Procesarea rapidă a ingredientelor. Uneori poate fi neplăcut să toci ceapa. Cu ajutorul aparatului de mărunțit poți toca rapid legume, nuci, brânză sau carne. Aparatul de mărunțit este ușor de utilizat și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Detașarea ușoară a piciorului blenderului pentru o curățare ușoară. Curățarea blenderului ar trebui să fie cât mai ușoară. După utilizare poți detașa piciorului blenderului cu o singură mișcare și îl poți curăța cu ușurință sub jet de apă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.