produse

Blender cu vacuum BOSCH Seria 8 VitaPower MMBV625M, 1000W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MMBV625M
EAN: 4242005105731
Date brute
G: 8,10kg
L: 52,00cm
l: 4,00cm
Î:23,60cm

Descriere

Design de calitate superioară pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe. Robotul de bucătărie Bosch, cu designul său premiat, folosește materiale de calitate superioară și este o atracție în bucătăria ta. Robotul este ideal atunci când vine vorba de prepararea smoothie-urilor și a băuturilor proaspete.

Program automat pentru curățare ușoară. De obicei, curățarea după preparare durează. Nu și cu acest blender. Datorită programului de curățare, cana blenderului se autocurăță prin atingerea unui buton. Piesele sunt lavabile în mașina de spălat vase, iar lama poate fi curățată sub jet de apă de la robinet.

Inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos. În aplicația VitaBar găsești inspirație și rețete pentru smoothie-uri, shake-uri, sucuri, supe și sosuri - orice poate fi pregătit cu ajutorul blenderului și al storcătorului. In aplicație vei găsi îndrumare pas cu pas, informații nutriționale pentru un stil de viață sănătos.

Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele. Bucură-te de preparare fără să-ți faci griji! Toate componentele din plastic care pot intra în contact cu alimentele nu conțin BPA. Datorită componentelor fără BPA, prepararea alimentelor este sănătoasă și sigură.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.