produse

Blender Vitamix Explorian E310, Vas low profile de 1.4 litri, Motor 2HP, Lamele Vortex, Funcție Pulse, Autocurățare în maximum 60 secunde, Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: E310 Black
Date brute
G: 7,20kg

Descriere

Concluzie%20Consumer%20Reports%20-%20Vitamix%20fiabilitate%20extrema.jpg

 

Texturi diferite. Zece trepte de viteze vă permit să rafinați fiecare textură cu precizie culinară, de la cele mai fine piureuri la cele mai consistente supe.

Functia Pulse. Butonul Pulse te ajută să mărunţeşti mai grosier alimetele, cum ar fi bucăţi mari pentru salate sau să prepari piureuri netede pentru rețete mai consistente, cum ar fi supe dense de legume.

Motor de înaltă performaţă. Motorul puternic de 1492 W (2 HP -cai putere) poate procesa chiar și ingrediente dure pentru a crea amestecuri de înaltă calitate.

Ușor de curățat. Recipientul se poate spăla prin auto-curăţare - se amestecă o picătură de detergent de vase și apă caldă timp de 30 sau 60 de secunde, apoi se clăteşte.

Caracteristici tehnice:

Cutia contine: bază motor, vas de mixare de 1.4 l, mini împingător, carte de bucate.

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Frâncu Alexandra

06 Apr 2021

Produs exceptional, customer service nemaipomenit

Achizitie verificata

Produsul este așa cum îl descrie toată lumea. Nemaipomenit. Nu se compară cu niciun blender clasic. Spulberă orice gheață, orice nuci.. e exact ce ne doream. Motorul nu pare să fie suprasolicitat. Mulțumesc și suportului prin telefon. Un customer service de excepție.

Mecea Mihai

08 Jun 2021

Simplu si bun

Achizitie verificata

L-am luat pentru a face unt de arahide, este foarte bun. Sper să țină mai mult timp după ce am tot stricat în ultimii ani două blendere mid-range, nu neapărat ieftine. Foarte mulțumit de customer service, recomand serviciile.

Jucan Raluca

28 Sep 2021

Foarte multumita

Achizitie verificata

Sistemul de închidere al capacului nu mi se pare optim dar altfel sunt f mulțumită!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.