produse

Blender Philips Viva HR3556/00, 700W (7 viteze și Pulse), 86dBA, Vas gradat de sticlă 2l (uz 1.5l), Corp inox, Oprire automată, Protecție la supraîncălzire, Sticlă OnTheGo, ProBlend 6

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR3556/00
EAN: 8710103861263
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 4,83kg
L: 37,20cm
l: 32,90cm
Î:20,00cm

Documente oficiale

Descriere

Vas mare din sticlă pentru smoothie-uri pe care le poţi savura împreună cu alte persoane. Vasul mare de 2 litri are o capacitate de lucru de 1,5 litri pentru smoothie-uri delicioase pe care le poţi savura împreună cu întreaga familie sau pe care le poţi păstra pentru mai târziu.

Componente lavabile în maşină. Toate piesele detaşabile ale blenderului Philips pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Garanţie internaţională de 2 ani. Blenderele noastre beneficiază de o garanţie internaţională de 2 ani, care este garanţia noastră a calităţii şi a funcţionării îndelungate.

Tehnologie de procesare ProBlend 6 pentru rezultate mai fine. Am dezvoltat tehnologia ProBlend6 pentru procesare şi mixare eficiente, pentru a ne asigura că toate ingredientele sunt procesate fin.

Motor de 700W puternic. Cu 700 W de putere, motorul blenderului este suficient de puternic pentru a procesa fin şi eficient ingredientele preferate.

Mai multe viteze pentru ingrediente moi şi tari. De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele şi legumele mai tari. Graţie controlului manual al vitezei, alegerea îţi aparţine.

Buton rotativ ergonomic. Butonul rotativ profilat este antialunecare, permiţându-ţi să controlezi uşor viteza blenderului.

Funcţie de impulsuri pentru procesare mai fină. Obţine amestecuri procesate fin folosind comanda utilă Impulsuri, care aduce toate bucăţelele şi fărâmele la lame pentru o rundă suplimentară de procesare fină.

Gradaţii uşor de citit pentru nivelul lichidelor. Mulţumită gradaţiilor clare şi uşor de citit, este mai uşor să vezi cât lichid este în cana înaltă şi în vasul blenderului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.