produse

Blender Philips HR2052/00 [Gama Daily Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2052/00
Date brute
G: 1,80kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Vas din plastic rezistent. Evită spargerea cu acest vas din plastic ranforsat. Vasul de 1,5 litri are o capacitate de lucru de 1,25 litri.

Lamă din oţel inoxidabil în 4 stele. Lama din oţel inoxidabil în 4 stele pentru procesare şi amestecare eficiente. Lama cu design nou va amesteca şi tăia ingrediente moi şi tari şi va prepara smoothie-uri şi sosuri perfecte pentru tine şi familia ta.

1 viteză şi impuls atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari, cum ar fi gheaţa. 1 viteză pentru amestecare puternică şi impuls pentru zdrobirea gheţii.

Motor puternic de 450 W pentru rezultate fine. Motor puternic de 450 W pentru procesare fină. De la smoothie-urile de dimineaţă, până la sosuri şi gheaţă zdrobită, nu a fost niciodată mai uşor.

Buton intuitiv pentru utilizare uşoară. Selectează „funcţia de amestecare” sau „funcţia impuls” cu un singur buton

Depozitare integrată cablu alimentare. Economiseşte spaţiu cu sistemul comod de stocare a cablului sub carcasa blenderului.

Toate piesele pot fi spălate în maşină. Toate componentele demontabile pot fi curăţate în maşina de spălat vase.

Cu protecţie la supraîncălzire a motorului. Motorul blenderului tău Philips este conceput să fie protejat împotriva supraîncălzirii şi supracurentului în timpul utilizării.

2 ani garanţie internaţională. Philips oferă garanţie completă de 2 ani pentru acest produs, pentru ca tu să beneficiezi de un produs pe care îl vei utiliza zilnic.

Mâner confortabil pentru degetul mare. Mâner nou cu poziţie comodă de prindere pentru transportarea uşoară a vasului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.