produse

Blender BOSCH Seria 2 VitaPower MMB2111T, 450W, Sistem Pro Performance, 40,000rpm, Capacitate vas 650 ml, Cuțit ProEdge, Sticlă ToGo, Culoare: Argintiu

București: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 358,99 Lei
Diferență: 139,00 Lei
219,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MMB2111T
EAN: 4242005257485
Date brute
G: 1,50kg
L: 27,00cm
l: 25,00cm
Î:14,50cm

Documente oficiale

Descriere

MMB2111T-000.jpg

●Sistem Pro Performance: textură optimă datorită celor 40.000 rpm pentru pasare rapidă a ingredientelor dure, smoothie-uri perfecte, fără bucăți neprocesate. Smoothie-urile perfecte, fără bucăti neprocesate, sunt ușor de obținut acum datorită combinației optime dintre motorul puternic și celor 40.000 rpm, a cuțitul din oțel inoxidabil și a formei ergodinamice interioare a cănii, datorită sistemului Pro Performance, gheața sau ingredientele dure sunt ușor de procesat astfel încât să obții cu ușurință smoothie-uri cu consistența perfectă.

●Performanță Bosch: motor de 450W și până la 40.000 rpm smoothie-uri gustoase obținute rapid, acum poți obține smoothie-uri gustoase și shake-uri cremoase cu ajutorului mini blenderului, în cel mai scurt timp. Motorul Bosch de 450 W funcționează cu până la 40.000 rpm ceea ce asigură consistența optimă a băuturilor tale.

●Cuțit ProEdge din oțel inoxidabil de calitate superioară, produs în Germania Pasare eficientă datorită cuțitului de calitate superioară, consistența perfectă fără bucăți neprocesate, este posibilă datorită cuțitului din oțel inoxidabil, de calitate superioară, produs în Solingen, Germania. Marginile lamelor sunt întărite pentru o durabilitate mai mare.

●Produs în fabricile europene Bosch: durabilitate, design modern și materiale de calitate superioară calitate superioară de la materiale folosite până la producție.

●Bucură-te de calitate superioară și de o durată lungă de funcționare datorită celor peste 100 de ore de testare echivalente cu prepararea a 10.000 de căni de smoothie. Performanța constantă este asigurată de materialele de calitate superioară, de producția in Europa și de îndelungata expertiză Bosch, pasează direct în sticla ToGo cu protecție antiscurgere și ia smoothie-ul cu tine oriunde mergi


Caracteristici esențiale:

01.jpg
-Smoothie-uri perfecte, fără bucăți neprocesate.
Smoothie-urile perfecte, fără bucăti neprocesate, sunt ușor de obținut acum datorită combinației optime dintre motorul puternic și celor 40.000 rpm, a cuțitul din oțel inoxidabil și a formei ergodinamice interioare a cănii. Datorită sistemului Pro Performance, gheața sau ingredientele dure sunt ușor de procesat astfel încât să obții cu ușurință smoothie-uri cu consistența perfectă.

02.jpg
-Smoothie-uri gustoase obținute rapid.
Acum poți obține smoothie-uri gustoase și shake-uri cremoase cu ajutorului mini blenderului, în cel mai scurt timp, motorul Bosch de 450 W funcționează cu până la 40.000 rpm ceea ce asigură consistența optimă a băuturilor tale.

03.jpg
-Pasare eficientă datorită cuțitului de calitate superioară.
Consistența perfectă, fără bucăți neprocesate, este posibilă datorită cuțitului din oțel inoxidabil, de calitate superioară, produs în Solingen, Germania. Marginile lamelor sunt întărite pentru o durabilitate mai mare.

04.jpg
-Calitate superioară de la materiale folosite până la producție.
Bucură-te de calitate superioară și de o durată lungă de funcționare datorită celor peste 100 de ore de testare echivalente cu prepararea a 10.000 de căni de smoothie, performanța constantă este asigurată de materialele de calitate superioară, de producția in Europa și de îndelungata expertiză Bosch.

05%283%29.jpg
-Ia smoothie-ul cu tine oriunde mergi..
Economisește timp și pasează smoothie-ul direct în sticla ToGo, sticla are protecție antiscurgere care previne vărsarea accidentală a băuturii tale.

06%284%29.jpg
-Sticlă ToGo cu mecanism tip clic.
Te bucuri de confort de la început până la sfârșit, datorită mecanismului tip clic, asamblarea sticlei ToGo este foarte ușoară și te poți ghida după sunet, cuțitul este datașabil și poate fi curățat ușor.

MMB2111T-002.jpg

Specificații:

Putere: 450 W
Capacitate: 0.65 l
Trepte de viteză: 1
Utilizare: Rezidențial
Tip produs: Blender Smoothie maker
Tip blender: Fix
Material bol: Tritan
Material lame: Inox
Tip panou de comandă: Mecanic
Accesorii incluse: 1 x Cană To Go
Funcții: Pasăre
Caracteristici cheie: Fără BPA
Înălțime: 367 mm
Lungime: 122 mm

Adâncime:
Greutate:

Culoare: 

126 mm
1,3 ( Kg )
Argintiu 
Accesorii incluse: 1x cană To-Go
can%C4%83.jpg
landing-pages-partener-bosch.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.