produse

Blendere de mână (32)

Blender de mână BOSCH ErgoMixx MSM64010, 450W
Stoc furnizor
(0)
(0 review-uri)

Nu vei mai lăsa acest blender din mână. Foarte uşor, cu mâner ergonomic, confortabil şi protecţie anti-alunecare. Piciorul blenderului cu patru lame ascuţite asigură pasarea, mărunţirea şi mixarea mult mai uşoară a alimentelor. Detaşarea confortabilă a piciorului blenderului prin mecanism de tip click face mai uşoară utilizarea şi curăţarea acestuia; piciorul blenderului poate fi curăţat şi în maşina de spălat vase. Funcţie Turbo pentru putere maximă doar la o atingere de buton. Motor puternic de 450 W pentru rezultate perfecte.

PRP: 159,99 Lei
Diferență: 40,00 Lei
119,99 Lei

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vidare și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Accesorii pentru vidare incluse: elimină aerul din caserolele sau pungile pentru vidare pentru a îți menține proaspete alimentele o perioadă îndelungată. Motor de 1000W : suficient de puternic pentru a procesa chiar și cele mai dificile ingrediente. QuattroBlade Pro: cuțit cu 4 lame din oțel inoxidabil pentru pasare eficientă. Carcasă din oțel inoxidabil cu mâner moale, ergonomic pentru o prindere confortabilă și sigură. Viteză variabilă: 12 trepte de putere și funcție Turbo pentru consistența perfectă a oricărei compoziții.

PRP: 611,99 Lei
Diferență: 172,00 Lei
439,99 Lei

Blender de mână Philips ProMix Viva HR2656/90
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Mixează, spiralează, bate, gustă! Noul mixer vertical ProMix din colecţia Viva cu o varietate de accesorii te ajută să creezi nenumărate gustări şi mese sănătoase.

488,99 Lei

Produsul emblematic MultiQuick 9 de la Braun a devenit și mai bun. Vă prezentăm caracteristici noi, de ultimă generație, precum tehnologia Active PowerDrive care are ca rezultat o performanță cu până la 60% mai rapidă* datorită motorului de 1200 W și tehnologiei ActiveBlade, cu lame care se deplasează în sus și în jos pentru a transforma ușor cele mai tari ingrediente în cele mai delicioase creații culinare. Și cu noua tehnologie imode, puteți alege între 3 moduri de viteză: pulsare, scăzută și înaltă, pentru a personaliza puterea de amestecare în intervale practice de viteză adaptate tuturor activităților.

PRP: 989,99 Lei
Diferență: 190,00 Lei
799,99 Lei

Blender de mână profesional, inserție de 20cm, marca Kisag.

1.499,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Acest blender profesional elvețian de la Kisag este un produs de calitate excepțională care se adresează bucătarilor profesioniști, în măsura în care este o investiție pe termen lung pe care nu o veți regreta. Este un blender puternic, rezistent, care va face de fiecare dată, exact ceea ce vă așteptați! Tija care poate fi imersată și piesele tăietoare sunt fabricate integral din inox alimentar.

3.499,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Blender de mână profesional, inserție de 50 cm, marca Kisag.

3.799,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.