produse

Aparat semi-automat de vidat LaVa V100 Premium, Uz comercial, O pompă de 35l/min, Vacuum maxim -0.94bar, Putere 500W, Sigilare dublă 34cm, LCS, Carcasă din ABS, Alb/Albastru

Cluj: Stoc limitat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.299,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: V100 Premium
Date brute
G: 4,40kg

Descriere

Cu tehnologia de vidare depozitezi alimentele pentru mai mult timp fără să se piardă prospeţimea, gustul, aroma, vitaminele sau mirosul.

Lava.jpg

Indiferent ce doresti sa videzi.
 LaVa. îți oferă soluții fabricate în germania, cu o tradiție îndelungată în domeniu și cu rezultate excepționale atât din punct de vedere al eficienței cât și a rezistenței.

Acest aparat poate fi utilizat. Pentru o gamă largă de operațiuni care implică păstrarea în vid a alimentelor sau obiectelor: videază profesional și conservă hrana, componente industriale și/sau alte obiecte. În acest sens, folosește pungi și/sau role pentru vidat, absoarbe aerul din interior și apoi sigililează la cald și etanșeizează pungile și/sau rolele.
Aparatul poate vida și recipiente care suportă acest tip de operațiune.

LAVa.premium.jpg

Caracteristici:
- Este adecvat pentru utilizarea de zi cu zi in scopuri personale sau comerciale.
- Pungi vidare netede-laterale-sigilate (de la grosime 120μ).
- Bara grafică optică a presiunii negative.
- Puterea pompei: 20 de litri pe minut.
- Presiunea maximă negativă:0.80 bar
- Bandă de sudare lungime: 350 mm
- Putere max: 500 W.
- Utilizarea de înaltă performanță: pompe cu piston cu rulmenți cu bile.
- Ca standard, separator de lichid amovibil protejează pompa de lichid.
- Transformatori de sudare supradimensionate, astfel încât nici o supraîncălzire sa nu afecteze.
- Dimensiuni: 410 x 230 x 98 mm (LxAxI).
- Greutate:3.95 kg.
- Este dotată cu o pompa de vidare.
- Suplimentar puteți achiziționa pungi, role de vidat.
-Brand: Lava Germania
-Garantie: 5Ani
-Accesorii incluse: Pompa de vidat sticle/borcane sau vase; pungi vidat diverse mărimi.
-Fabricat în Germania

Scurtă Istorie: Răcirea și prelucrarea produselor sunt urmate de ambalare, în anul 2001 Manfred Landig fondează marca „Lava” împreună cu fiii săi Aaron și Christian Landig. (Lava = ambalaj sub vid Landig). Cu o inginerie sofisticată și o carcasă la îndemână și robustă, produsele triumfă pe piață. Astfel, de-a lungul anilor, mica fabrică de pe lacul Constance a devenit unul dintre cei mai importanți producători de etanșatoare sub vid. Majoritatea celorlalți furnizori de etanșatoare cu vid se bazează acum pe dispozitive produse în Extremul Orient. Lava, pe de altă parte, nu vede succesul pe termen scurt, ci utilizatorul ar trebui să fie mulțumit de produs pe termen lung. Producția durabilă este pe primul loc. Am dori să vă arătăm avantajele tehnice de bază ale unui dispozitiv de vid Lava. Doar comparați cele mai importante caracteristici și experiența producătorului - deoarece un produs care pare ieftin la prima vedere este adesea de două ori mai scump după aceea. Etanșatoarele de vid Lava sunt populare în întreaga lume și au câștigat mai multe premii. La Lava, putem spune cu mândrie că nici o altă marcă de etanșatoare cu vid nu a primit notele de top la fel de des. Rapoartele de testare independente și testele produselor , precum și opiniile clienților confirmă în mod impresionant calitatea ambalajului sub vid Lava. Lava - pentru că este pur și simplu mai bine.


Echipa magNet: Face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.