produse

25 pungi de ambalare sub vid Status 350 x 400mm

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 3831091707311

Descriere

Pungile de ambalare sub vid de dimensiuni 350 x 400 mm (13,8 ”x 15,7”) pot fi folosite pentru a stoca un picior întreg de prosciutto, roată de brânză sau bucăți mai mari de carne sau legume.

Sunt potrivite pentru aparatele de vidat cu benzi de etanșare extra-lungi de minimum 350 mm (Status Provac 360).

Vânătorii și pescarii recomandă pungile de vid de la Status pentru a proteja prospețimea alimentelor congelate.

Caracteristici:

Pungile de vid Status sunt cele mai groase de pe piață. Stratul interior al pungilor este realizat din polietilenă (stratul nervurat conține 100 µm și netedul de 80 µm), cercetare care s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru depozitarea alimentelor și este fără BPA. Polietilena garantează, de asemenea, o fuziune optimă cu toate mașinile de vidare de înaltă calitate disponibile pe piață.

Pentru cele mai bune rezultate de ambalare sub vid, vă recomandăm Provac 360, dispozitivul de etanșare cu vid profesional de la Status, cu o lungime a benzii de etanșare de 36 de centimetri.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.