Deshidrator Counter Intelligence IR D5, Metode Solar (infraroșu apropiat) și Shade (căldură și aer), Regulator, Senzor de umiditate, Filtru lavabil, 5 tăvițe din oțel inoxidabil, Silențios (max 45dB), Fără BPA

CADOU
ATTITUDE Lichid de spalat vase, Flori de camp, 700 ml
COD: IR D5
Bucureşti: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Inteligent, sofisticat si foarte placut din punct de vedere estetic, deshidratorul IR D5 de la Counter Intelligence reprezinta ajutorul de nadejde in orice bucatarie! Cu optiuni de uscare rapida (”mod solar”) si uscare lenta (”mod umbra”), acesta detecteaza automat nivelul de umiditate din alimentele pe care doriti sa le deshidratati, indiferent daca este vorba despre legume, fructe, carne sau alte alimente!

Citeste descrierea completa
2.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Descriere

Acest deshidrator revolutionar reinventeaza modul in care va deshidratati legumele, fructele sau celelalte produse pe care le doriti deshidratate. Inovatia majora este modul de uscare dual,foarte apropiat de uscarea naturala in lumina soarelui sau la umbra. Modul de deshidratatre similara celei in bataia soarelui foloseste radiatii apropiate de lungimea de unde a radiatiei infra rotii venite de la soare. Acest tip de deshidratare pastreaza continutul de vitamina D si deshidrateaza mai rapid ingredientele. Modul de deshidratare similar celei la umbra foloseste un sistem de control al temepraturii si al ventilatiei pentru a simula uscarea la umbra, acest mod este foarte util celor care isi doresc o deshidratare lenta, naturala. Designul modern si tehnologia de ultima ora fac din acest aparat unul de referinta in acest segment. Tavile pe care trebuie sa plasati ingredientele sunt din inox, programarea aparatului este simpla si intuitiva. 

Modul Solar se folosește de NIR (Near Infra-Red = infraroșu apropiat) și are același efect asupra mâncărilor la fel ca cel produs de razele soarelui. NIR ajută în același timp la păstrarea vitaminei D în mâncăruri, precum și alți nutrienți și minerale. În anumite mâncăruri, precum piersicile, carnea sau în pește NIR ajută la prevenirea descompunerii. În acest mod, vă puteți realiza roșii perfect uscate la soare, pastramă (beef jerky) precum și alte mâncăruri care au nevoie de puțină căldură solară pentru a primi savoarea și textura dorită.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului