produse

Aparat de pâine Philips HD9015/30 [Gama Viva Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9015/30
Date brute
G: 6,05kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

3 niveluri de rumenire pentru crusta preferată. Graţie sistemului avansat de control al temperaturii, aparatul de pâine Philips VIVA îţi permite să te bucuri de pâine aşa cum îţi doreşti, cu crustă moale, medie sau neagră, cu o simplă apăsare a panoului de comandă.

Temporizator de până la 13 ore, pentru a vă trezi cu pâine proaspăt coaptă. Bucură-te în fiecare dimineaţă de mirosul irezistibil al pâinii calde proaspete – o adevărată delectare şi modul perfect de a-ţi începe ziua! Pur şi simplu setează temporizatorul în seara precedentă, iar aparatul de pâine îţi va prepara şi îţi va coace pâinea în timp ce dormi pentru a putea să mănânci pâine proaspăt coaptă în momentul în care te trezeşti sau oricând doreşti.

Indicator „Adăugare” pentru pâini speciale cu ingrediente deosebite. În timpul fazei de amestecare, aparatul de pâine emite semnale sonore pentru a te alerta să adaugi alte ingrediente speciale pentru pâinea specială pe care o doreşti.

Design prietenos ultrasilenţios (< 65 dbA) şi compact. Aparatul de pâine are un design foarte prietenos cu utilizatorul, fiind silenţios (65dbA) în timpul funcţionării. Designul său compact este superb pentru a se potrivi în orice bucătărie modernă.

Prepari 2 dimensiuni de pâine până la 1 kg. Prepari 2 dimensiuni de pâine până la 1 kg.

Broşură cu reţete inclusă. Broşură cu reţete inclusă.

Fereastră largă de vizualizare care îţi permite să priveşti cum creşte şi cum se coace pâinea. Fereastră largă de vizualizare care îţi permite să priveşti cum creşte şi cum se coace pâinea.

12 programe presetate pentru coacerea pâinii, aluatului, chiar şi cu gem. Aparatul de pâine Philips are 12 programe presetate uşor de utilizat care coc perfect orice pâine, de la grâu integral la cel fără gluten, pâine franţuzească şi varietăţi dulci. Face de asemenea aluat delicios pentru paste şi chiar şi gem. Indiferent ce coci, este întotdeauna delicios şi uşor de făcut deoarece presetările au grijă de temperatură şi durată pentru cele mai bune rezultate posibile. Dacă te grăbeşti, poţi alege să utilizezi un program rapid pentru rezultate mai rapide sau chiar un program super rapid care coace în numai o oră.

Capac detaşabil pentru curăţare uşoară. Capac detaşabil pentru curăţare uşoară.

logo-pdf50x50.pngRețete în limba română pentru mașinile de pâine Philips HD9015/HD9016

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Huzum Mihai

27 Mar 2020

Mașină de facut pâine Philips

Achizitie verificata

Un aparat bun care-și face treaba și pe care îl mai are cineva din familie de 4 ani și nu a avut nicio problemă cu el și de aceea l-am luat. Sper să fie la fel și să mă bucur de el mulți ani de acum încolo. Referitor la magNET.ro, niște profesioniști, merită toate aprecierile și cred că pe viitor am să mai cumpăr de la dânșii. Produsul a ajuns întreg datorită firmei de curierat care și-au făcut treaba.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.