produse

Aparat de făcut paste Philips Viva HR2345/19, 150W, Spaghetti, Fettuccine, Penne, Rigatoni, Maccheroni, Lasagna, Ravioli, 450g în 18min, Sertar depozitare, Curățare ușoară, Carte rețete, 4.7kg

1970-01-012024-03-29 Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HR2345/19
EAN: 8710103814405
Lansat în: Q4 2017
Date brute
G: 6,33kg
L: 4,00cm
l: 32,30cm
Î:23,00cm

Documente oficiale

Descriere

Frământă automat aluatul şi produce o varietate de tipuri de paste. Aparatul de făcut paste Philips Viva amestecă şi frământă aluatul şi produce paste în mod rapid şi automat. În plus, garantează o textură bună şi un gust delicios al pastelor.

Piese detaşabile pentru asamblare şi curăţare uşoare. Componentele detaşabile ale aparatului de paste Philips Viva pot fi instalate, demontate şi curăţate uşor.

4 tipuri de paste clasice, inclusiv spaghete, penne şi fettuccine. Pentru a crea formele preferate de paste, ataşează unul dintre discurile de modelare a pastelor la maşina de făcut paste. Maşina include 4 discuri de modelare clasice pentru spaghete, penne, fettuccini şi lasagna. Discurile speciale de modelare permit un proces de extrudare dublă pentru a asigura constant paste şi tăiţei fini.

Carte completă de reţete cu numeroase reţete pline de inspiraţie. Aparatul este livrat cu o carte de reţete creată de experţi culinari, oferindu-ţi surse de inspiraţie pentru paste proaspete şi delicioase, preparate în casă.

Dimensiune compactă pentru a se potrivi perfect în bucătărie. Designul este unitar şi compact. Poţi să ţii aparatul pe blatul de bucătărie sau în dulap, fără a ocupa mult spaţiu.

Sertar de depozitare integrat pentru discurile de modelare şi cablul de alimentare. Cu spaţiul ingenios de depozitare integrat pentru discurile de modelare şi cablul de alimentare, poţi să îţi păstrezi bucătăria curată şi ordonată.

Bară de amestecare cu design unic pentru amestecarea aluatului. Tubul de frământare cu design unic dispune de mai multe palete înclinate, iar bara de amestecare asigură încorporarea omogenă a lichidului şi a făinii chiar şi în colţurile vasului de amestec.

Tubul lung de frământare asigură aluat fin şi elastic. Tubul lung de frământare garantează un proces optim de frământare, oferindu-ţi aluat perfect, elastic.

Obţine 450 de grame de paste proaspete în 18 minute. Paste de casă mai uşor de preparat. Cu aparatul complet automat de făcut paste de la Philips, poţi să pregăteşti mult mai des paste şi tăiţei proaspeţi. Noul tău aparat de făcut paste se ocupă de toate operaţiile dificile în locul tău.

Adaugă ingredientele preferate pentru a obţine arome unice. Folosind diferite tipuri de făină, precum grâu integral, grâu arnăut sau secară, poţi prepara paste mai sănătoase. Poţi să adaugi şi o aromă unică folosind diverse sucuri de legume, precum morcov, sfeclă sau spanac.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.