produse

Set pahare Hot&Cool, termorezistente, pereti dubli din sticla, 300 ml, 2 buc

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: pahare_termo_2

Descriere

Paharele se remarcă printr-un design modern şi rezistenţă foarte bună la temperaturi înalte sau joase. Sunt realizate manual din sticlă borosilicată, care este mai rezistentă la deformările termice decât sticla normală.

Datorită vacuumului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior.

Pahar termo poate fi folosit pentru servirea atât pentru alte băuturi calde cât și reci.

Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți.

În cazul băuturilor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase sau ridicate, la deteriorare mecanică și la chimică.

Caracteristici:

Review-uri / Comentarii

4.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Vinași Ovidiu

18 Nov 2020

Pahare din sticla

Achizitie verificata

Nu știam că există și astfel de pahare. Excelente în cazul în care vreți să savurați cafeaua în timp mai îndelungat, deoarece rămâne fierbinte un timp mai îndelungat. Eu le-am primit cadou cu espressorul și pot să spun că sunt mulțumit. Merci magNET pentru cadou.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.