produse

Set de mănuși Instant Pot Mini Mitts 210-0000-01, Compus siliconat pt uz alimentar rezistent la căldură, Permite prinderea ușoară și sigură a oalelor interioare, Design ergonomic, 112g, DW safe

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
59,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 210-0000-01
EAN: 0853084004125
679,99 Lei

Descriere

Păstrați-vă mâinile răcoroase și oala în poziție cu aceste mini-mănuși confortabile din silicon. Dispunând de o priză cu nervuri pentru o agitare, ridicare și transport superioare, aceste mănuși mici sunt accesoriul perfect pentru orice bucătar Instant Pot ® . Prindere cu nervuri pe degetul mare și degetele Confortabil de utilizat și de purtat Mitts cuibăresc împreună pentru depozitare ușoară Termorezistent Rezistă la pete și nu absoarbe mirosurile alimentare Se poate spăla în vase Fără BPA / PFOA / PTFE.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.