produse

Set de accesorii COSORI C158-6AC pentru AirFryer Cx158, Tavă adâncă prăjituri, Tavă pizza, Formă silicon ouă-brioșe, Suport metalic carne, Grilaj cu 5 frigărui, Covoraș silicon cu rezistență mare la căldură

COD: C158-6AC
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
219,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Documente oficiale

Manualul utilizatorului COSORI C158-6AC (lb.engleză)29 iulie 2021235,50KB

Descriere


* Nu trebuie să dețină și să stocați. 
Diferite dispozitive pentru a vă bucura de o varietate de alimente!

* Tot ce ai nevoie.  Este să ai accesorii potrivite pentru dispozitivul tău!

* Accesoriile pentru friteuza de aer Cosori.  Cu o capacitate de 5,5 litri fac friteuza dvs. și mai versatilă!

* Setul include. o tavă adâncă, ideală pentru coacerea prăjiturilor, tartă sau pâinii, o tavă pentru pizza, formă din silicon pentru ouă sau brioșe, suport metalic pentru gătit pește sau altă carne, grătar pentru pregătirea frigăilor cu 5 frigărui și tampon din silicon cu rezistență la căldură ridicată / mat, ideal pentru a fi așezat pe partea de sus a mobilierului de bucătărie înainte de a plasa tăvile fierbinți.

* Fără BPA - Confecționat din materiale alimentare sănătoase și sigure și materiale rezistente la căldură, accesorii noastre sunt fără BPA, nu vă faceți griji cu privire la substanțele chimice periculoase, bucurați-vă de gătit amuzant și sănătos.* Set accesorii 6 buc - Include 1 x tigaie pentru tort; 1 x tigaie pentru pizza; 1 x suport metalic; 1 x raft multifuncțional cu 5 frigărui; 1 x acoperire de siliciu; și 1 x mucegai de mușcături de ou cu capac. Tot ce aveți nevoie pentru a găti fără a vă costa mai mult timp și bani pentru a cumpăra fiecare piesă individuală.

* Domeniul de aplicare -Perfect pentru friteuza de aer COSORI, potrivită și pentru friteuzele de aer mai mari, aplicabile pentru Gowise SUA și pentru majoritatea măritor de friteuză cu aer.

* Bucurați-vă de accesoriile bonus -  Gătiți prăjituri, pizza, ouă, alimente frigarui și multe altele. Accesorii incluse:

* Pentru ce sunt toate aceste accesorii? - Aceste accesorii pentru friteuză, sunt perfecte pentru pregătirea cartofilor prăjiți, inele de ceapă, fâșii de pui, legume prăjite, pizza, fursecuri, biscuiți, pește, bețișoare de mozzarella, carne de porc, porumb, creveți, broccoli și multe altele cu un gust mult mai bun.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)