Sită din inox cu găuri de 4,5 mm. Sită pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 6 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 8 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 10 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 12 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 14 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Sită din inox cu găuri de 16 mm pentru maşina de tocat carne Reber n.5.
Prin utilizarea diferitelor esenţe de lemn sau combinaţii ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza pentru a adăuga savoare produselor, cât şi afuma în vederea prelungirii conservării acestora.
Sita pentru stoarcerea roşilor cu dimensiunea găurilor de 1,1 mm garantează obţinerea unui suc fin şi fără resturi. Se foloseşte cu presa de tomate electrică n.3 Reber 9008 N.
Aromă specifică: intensitate medie, dulce. Utilizare recomandată: vită, porc, peşte, vânat, brânzeturi.
Util pentru aprinderea cărbunilor sau lemnului utilizat pentru afumători sau grătare. Camera de aprindere este fabricată din oţel galvanizat şi are montate 2 mânere de prindere pentru a minimiza căldura degajată de camera de ardere.
Aprinzător electric cu temporizator. Practic şi eficient pentru afumare fără utilizarea jarului. Potrivit pentru toate afumatorile, util pentru a aprinde tocătura, rumeguşul sau peleţii de orice fel şi pentru a avea un control asupra cantităţii de fum rezultate.