produse

Vas de mixare Vitamix Classic 2 l

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: Classic 2.0-litre Container
Date brute
G: 1,20kg

Descriere

Amestecuri ordonate. Toate unghiurile vasului Vitamix sunt construite pentru a crea un vortex unic ce face ca ingedintele să cadă regulat înapoi spre lame pentru o mărunţire rapidă şi cremoasă.

Gradaţii pe vas şi dop capac. Toate vasele de mixare Vitamix au clar specificat pe ele gradaţii de cană şi uncii. Chiar şi dopul din capac are o masură de 2 uncii (59,15 ml). (1 uncie USA = 29.5735 ml). 

Lasă aburii să iasă. Gura de aerisire din capac ajută să prepari igrediente fierbinţi si să adaugi alimete în timul procesului de mixare.

Cantităţi mari de alimente. Capacitatea vasului (2 l) şi forma vasului este deală pentru mixarea unor catităţi medii sau mari de alimente.

Compatibilitate. Acest vas de mixare poate fi folosit cu baza motor din gama Bleder Vitamix Classic C .

Greutate vas: 1.2 kg

Lame. Lamele sunt din oțel inoxidabil călit, tăiate cu laser, oferind amestecuri mai bune și o durată de viață mai lungă. Diametru lame 7,6 cm.

Fără BPA. Vasul și capacul sunt realizate din Eastman Tritan fără BPA.

Ușor de curățat. Recipientul și capacul se pot curăţa repede şi uşor  prin auto-curăţarea - se amestecă o picătură de detergent de vase și apă caldă timp de 30 de secunde, apoi se clătesc.

Fabricat de Vitamix - Cleveland, Ohio USA.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.