Accesorii blendere (16)

Set de spatele Vitamix, 3 buc
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Spatulele au fost special concepute pentru a avea acces în fiecare colț al containerului Vitamix.

39,99 Lei

Cană înaltă pentru călătorii - Cană înaltă suplimentară pentru călătorii pentru a pregăti băuturi sănătoase pentru cei dragi.

59,99 Lei

Împingătorul  a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cele mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

59,99 Lei

Împingătorul a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cele mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

59,99 Lei

Consumă mai multe fructe şi legume - Prepară smoothie-uri sănătoase şi delicioase, pe care cei dragi le pot savura oriunde şi oricând.

71,99 Lei

Racletă Vitamix
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Racleta Vitamix vă permite să extrageţi toată compozitia din vasul de mixare, chiar şi din locurile mai greu accesibile , cum ar fi sub lame. Racleta a fost concepută pentru a fi utilizată cu toate recipientele Vitamix.

99,99 Lei

Suport pentru împingător Vitamix
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Depozitaţi blender-ul Vitamix și împingătorul într-un singur loc cu ajutorul suportului împingătorul care se ataşează uşor în partea dreaptă sau stangă a bazei motorului.

119,99 Lei

Sticlă Flip-Top Vitamix
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Transportaţi băuturile cu această sticlă de 650 ml şi utilizați contorul rotativ pentru a urmări consumul de apă pe tot parcursul zilei.

129,99 Lei

Indiferent unde vrei să mergi, ia-ți smoothie-ul cu tine! Cana pentru călătorii de la Vitamix este un recipient de băuturi durabil. Pentru a prepara smothi-e direct în recipient puteţi achizitiona kit-ul cu baza de lame detaşabile pe care il ataşati la blederul Vitamix Ascent.

199,99 Lei

Uneori, mai puţin este suficient. Bolurile noastre de amestecare de pot fi asociate cu Kitul Blending Bowl pentru a crea porțiuni mici din rețetele tale preferate, folosind blenderul tău Vitamix din gama Ascent. Capacitatea de 225 ml este perfectă şi pentru a toca rapid igrediente precum ceapa sau usturoiul.

199,99 Lei

Cană de calatorie din oţel inoxidabil, 400 ml
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Cană de smoothie de 400 ml, din oțel inoxidabil, cu inserţii verticale din cauciuc pentru o bună aderenţă la prindere , un capac care previne vărsarea și o bază anti alunecare pentru a savura băuturi calde sau reci în deplasare.

229,99 Lei

Bolurile Starter Kit se folosect cu baza motor a bledere-lor Vitamix Ascent pentru a crea cantităţi mici de mâncare pentru bebeluşi, smoothie, sosuri pentru salate ce pot fi servite imediat , împachetate pentru dejun sau depozitate. Capacitatea de 225 ml este perfectă şi pentru a toca rapid igrediente precum ceapa sau usturoiul.

549,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Vas Blendtec WildSide+
Stoc depozit limitat
(0)
(0 review-uri)

Vas Blendtec WildSide+ Jar este recipientul în care amestecul alimentelor se face la viteză foarte mare. Vasul WlidSide+ dispune de o bază mare şi o îngustime în a cincea parte (numită “Wild”) care ajută la crearea unui amestec mai rapid şi mai fin.

599,00 Lei

Folosește blenderul Vitamix Ascent pentru a prepara smoothie după gustul fiecărui membru al familiei și bucură-te că nu speli vase în plus. Kitul de căni vă permite să preparati băuturile individuale chiar în cănile de călătorie și să le luați imediat la pachet.

729,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Ataşează vasul de mixare Vitamix Low-Profile, 2 l, la baza motor a blender-lui Vitamix din gama Ascent pentru a procesa cantităţi mari de alimente din rețetele preferate (smothie, deserturi înghetate, sosuri, piure, supe).

899,99 Lei