Accesorii blendere (14)

Set de spatele Vitamix, 3 buc
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Spatulele au fost special concepute pentru a avea acces în fiecare colț al containerului Vitamix.

39,99 Lei

Împingătorul  a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cele mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

59,99 Lei

Împingătorul a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cele mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

59,99 Lei

Suport pentru împingător Vitamix
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Depozitaţi blender-ul Vitamix și împingătorul într-un singur loc cu ajutorul suportului împingătorul care se ataşează uşor în partea dreaptă sau stangă a bazei motorului.

119,99 Lei

Sticlă Flip-Top Vitamix
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Transportaţi băuturile cu această sticlă de 650 ml şi utilizați contorul rotativ pentru a urmări consumul de apă pe tot parcursul zilei.

129,99 Lei

-21 %

Cea mai bună modalitate de a păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp. Păstrează prospețimea alimentelor mai mult timp: datorită pungilor pentru vidare alimentele sunt păstrate proaspete în frigider sau congelator. Pompă de vidare pentru blenderul de mână MaxoMixx: pentru eliminarea aerului din accesoriile pentru vidare. Pungi pentru vidare reutilizabile: material rezistent, fără BPA, cu dublu etanș.

189,99 Lei -21%
mai ieftin cu 40,00 Lei
149,99 Lei

-25 %

Indiferent unde vrei să mergi, ia-ți smoothie-ul cu tine! Cana pentru călătorii de la Vitamix este un recipient de băuturi durabil. Pentru a prepara smothi-e direct în recipient puteţi achizitiona kit-ul cu baza de lame detaşabile pe care il ataşati la blederul Vitamix Ascent.

199,99 Lei

Uneori, mai puţin este suficient. Bolurile noastre de amestecare de pot fi asociate cu Kitul Blending Bowl pentru a crea porțiuni mici din rețetele tale preferate, folosind blenderul tău Vitamix din gama Ascent. Capacitatea de 225 ml este perfectă şi pentru a toca rapid igrediente precum ceapa sau usturoiul.

199,99 Lei

Vase pentru blender Vitamix Starter Kit, 225 ml, 2 buc.
Stoc depozit limitat
(0)
(0 review-uri)

Bolurile Starter Kit se folosect cu baza motor a bledere-lor Vitamix Ascent pentru a crea cantităţi mici de mâncare pentru bebeluşi, smoothie, sosuri pentru salate ce pot fi servite imediat , împachetate pentru dejun sau depozitate. Capacitatea de 225 ml este perfectă şi pentru a toca rapid igrediente precum ceapa sau usturoiul.

549,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Vas Blendtec WildSide+
Stoc depozit limitat
(0)
(0 review-uri)

Vas Blendtec WildSide+ Jar este recipientul în care amestecul alimentelor se face la viteză foarte mare. Vasul WlidSide+ dispune de o bază mare şi o îngustime în a cincea parte (numită “Wild”) care ajută la crearea unui amestec mai rapid şi mai fin.

599,00 Lei

Folosește blenderul Vitamix Ascent pentru a prepara smoothie după gustul fiecărui membru al familiei și bucură-te că nu speli vase în plus. Kitul de căni vă permite să preparati băuturile individuale chiar în cănile de călătorie și să le luați imediat la pachet.

729,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Ataşează vasul de mixare Vitamix Low-Profile, 2 l, la baza motor a blender-lui Vitamix din gama Ascent pentru a procesa cantităţi mari de alimente din rețetele preferate (smothie, deserturi înghetate, sosuri, piure, supe).

899,99 Lei