produse

Multicooker Instant Pot Duo Plus 6 V3, V5.7L, 840~1000W, 9 funcții, Vas interior bombat din inox, 11 sisteme de siguranță, Grătar multifuncțional, Garnitură extra, Cablu 0.90cm, 5.20kg, Argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: Duo Plus 6
EAN: 0810028580176
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 7,60kg
L: 37,20cm
l: 34,70cm
Î:33,70cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Vas interior Instant Pot 212-0402-01, Pentru Duo și Duo Plus de 5.7l, Înveliș ceramic anti-aderent, Fără teflon, PTFE și PFFOA, În cuptor până la 360°C, Ideal pentru Saute, Slow Cook și orez, 630g, DW
179,99 Lei
Capac din sticlă călită Instant Pot 213-0201-01, Pentru 5.7l, D 23cm, Mâner și cadru din oțel inoxidabil, Orificiu de evacuare, Ideal pentru Saute, Slow Cook, KeepWarm, În cuptor până la 220°C, 500g,
69,99 Lei
Set de 2 garnituri Instant Pot Twin Colorful 211-0005-01, Pentru 5.7l, Albastru pt dulce, Roșu pt savoare, Diametru 23.3~23.8cm, Compus siliconat pt uz alimentar, Înlocuire 12~18 luni, Fără BPA, 110g,
89,99 Lei
Set de mănuși Instant Pot Mini Mitts 210-0000-01, Compus siliconat pt uz alimentar rezistent la căldură, Permite prinderea ușoară și sigură a oalelor interioare, Design ergonomic, 112g, DW safe
59,99 Lei
Set de accesorii Instant Pot Yogurt Cups and Rack 210-0003-01, 5 recipiente de 150ml din polipropilenă PF-1002, Grătarul poate fi folosit la sterilizarea biberoanelor de 260ml, Fără BPA, 302g, DW Safe
89,99 Lei
Vas interior Instant Pot 212-0401-01, Pentru modelele Duo, Duo Plus și Duo Crisp de 5.7l, Din oțel inoxidabil pentru 304, Bază triplu strat pentru distribuție egală a căldurii, Dishwasher safe
169,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere


Gătire simplă fără stres. Cu un comutator intuitiv de eliberare a aburului, care se resetează automat la închiderea capacului.



9-IN-1 Multicooker-ul Instant Pot Duo Plus 6. Oală sub presiune, aragaz lent, tigaie pentru sote, aragaz pentru orez, aparat pentru iaurt, încălzitor pentru alimente, sous vide și sterilizator.



Gătit rapid cu o singură atingere 15 programe inteligente personalizabile: Gătit sub presiune, gătit lent, sotat, supă, bulion, tort, ou, orez, fasole, cereale, terci, fulgi de ovăz, sterilizare, iaurt și sous vide.



Display ușor de citit. În designul contemporan include bară de progres complet a gătitului, buton Start dedicat, indicatori de presiune și temperatură separate, plus indicatori duali Fahrenheit și Celsius



Smart-design Inner Pot. Folosește oțel inoxidabil de calitate alimentară,un fund cu trei straturi pentru gătit mai uniform și cu un design anti-centrifugare perfectă.



Gătiți rapid sau lent. Cu gătit sub presiune cu până la 70% mai rapid decât metodele de gătit tradiționale sau gătit lent pentru rețete tradiționale aprobate de bunici EASY SEAL capacul se etanșează automat.



Curățare rapidă și ușoară. Cu fețe din oțel inoxidabil rezistent la amprente și compatibilă pentru mașina de spălat vase.



Sute de rețete. În aplicația gratuită Instant Pot (iOS și Android), astfel pot să descoperiți noi rețete și să pregătiți mâncăruri delicioase chiar de la început.



Caracteristici de siguranță. Dovedite, inclusiv protecție la supraîncălzire și capacitate de blocare sigură. 

Rețete oficiale Instant Pot Duo Plus 6

1 * -Goulașh INSTANT POT.
Timpul de Preparare: 20min
Timpul de Gătire: 14min

INGREDIENTE:
450g macaroane mici
500g carne tocată (vita sau amestec)
2 conserve de roșii tăiate
1 ceapă, tocată
3 caței de usturoi, pisați
1 lingură de ulei
500 ml supă de pui / apă + ½ cub mirodenii supă de pui
3 linguri (tablespoons) de pastă de tomate ½ ardei iute 1+ ½ lingurițe (teaspoon) de busuioc 1+ ½ lingurițe (teaspoon) de oregano
2 linguri (tablespoons) sos de soya
1 lingură (tablespoon) sos Worcestershire
1 lingură (tablespoon) sos de pește (fish sauce) * opțional

MOD DE PREPARARE:
Pasul 1.
Călește carnea, Setați Instant Pot pe functia Sauté. Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și caliți bine carnea asezonată dinainte cu sare și piper.
Pasul 2. Căliți ceapa și usturoiul, Puneți deoparte carnea (și zeama rezultată) și adăugați ceapa cateva minute până se calește.Adăugați paste de tomate și usturoiul pisat. (se recomandă adăugarea a 2 linguri de apă sa nu se lipească prea tare compoziția)
Pasul 3. "Deglaze Instant Pot", Asta trebuie să adăugați supa de pui + toate mirodeniile + sosurile și dacă sunt amestecate frecvent fundul oalei astfel încât să se dezlipească orice ramașiță lipită în timpul călătoriilor.
Pasul 4.Pressure cook 4min + 10min NR, Selectați „Cancel” iar apoi „Pressure cook” și ajustați la 4 min; Când timpul setat se va scurge lăsăm încă 10 minute să se depresurizeze natural (NL), dacă rămâne încă presiune mutați indicatorul de presiune în dreptul semnului „Venting”.
Servește cu încredere și bucurați-vă de acest moment. Pofta buna!



2 * -DISNEY SOUP- Nu se poate compara cu nimic acest lucru. Pot spune doar că pare a mâncare mexicană. De ce Disney? Cred că e prea bună ca să fie refuzată de orice copil… și știm că ei urăsc ciorbele.
Timpul de Preparare 10 min
Timpul de Gătire 20 min

INGREDIENTE:
500g piept de pui
2 căței de usturoi pisați
1 linguriță pudra de chilli
1 linguriță sos Worcester
1 linguriță sos Sriracha
1 ceapă taiată
1 ardei gras roșu tăiat
1 conservă de fasole roșie (scurgeți zea )
1 conservă de porumb (cu tot cu zeamă)
1 L apă + 1 cub pt supă de pui (sau 1L de supă de pui)
320 ml sos Enchilada sare și piper după gust
200 ml smântână de gătit
100 g smântână normală
100 g cheddar ras tortilla chips

MOD DE PREPARARE:
Pasul 1 - Adăugat în Instant Pot, pe rând: carnea, usturoiul, pudra de chilli, sosurile Worcester și Sriracha, ceapă, ardeiul gras, fasolea scursă , porumbul cu tot cu zeamă, 1l supă de pui, 320 ml sos Enchilada, puțină sare și puțin piper.
Pasul 2 - Închideți capacitatea și asigurarea-vă că este în dreptul semnului „Sealing”. Apoi apăsați pe butonul „Pressure Cook” și setați manual 20 de minute. După ce timpul sa scurs depresurizați rapid (QR).
Pasul 3 - Scoate-ți carnea cu grijă și cu ajutorul a 2 furculițe fărămițați-o. Apoi adaugă-o înapoi în oală.
Pasul 4 -Adăugați între 100-200 ml de smântână de gătit după cum se preferați. Puteți adăuga și 1 lingură de smântână normală. (Puteți încerca într-un castron separat să vedeți dacă vi se pare mai gustoasă.
Pasul 5 - La sfârșit radeți 100 g cheddar, turnați-l în oală și amestecați.
Cea mai gustă poate fi servit cu chipsuri tortilă. Poftă bună!



3 * -CHILI POT INSTANT.
Timpul de Preparare20 min
Timpul de Gătire10 min

INGREDIENTE:
1 kg carne tocată de vită
1 ceapă medie tocată
3 caței de usturoi pisați
1 conservă de roșii tocate
2 conserve de boabe de fasole roșie (scurse și clatite)
1 sau 2 linguri de pudră de chili (în funcții de preferință tale pentru picant)
1 lingură chimion măcinat
1 linguriță oregano uscat
1 lingură ulei de măsline
1 lingură oțet de mere (opțional)
1 lingură zahăr brun piper și sare după gust

MIXUL MAGIC:
250ml apă / sau zeama de la supa de pui
1/4 cub supă de pui
1 lingură sos de soya
3 linguri pastă de tomate
1 lingură pudră de cacao neîndulcită
Garnitură (opțional) cheddar

MOD DE PREPARARE:
Pasul 1 - Amestecați carnea tocată cu puțină sare și piper, apoi căliți-o în Instant Pot folosind funcții SAUTÉ. (înainte să adăugați carnea, turnați o lingură de ulei în oală și apăsați pe butonul SAUTÉ, apoi lăsați să se încorporeze) Apa care se formează se toarnă într-un vas și se păstrează, apoi se pune oala din nou la călit până când carnea se rumenește puțin.
Pasul 2 -  În timp ce carnea se călește amestecați separat toate ingredientele pentru MIXUL MAGIC.
Pasul 3 - Adăugați la călit ceapa, usturoiul și mirodeniile pentru câteva minute.
Pasul 4 - Turnați MIXUL MAGIC răzuind orice sa lipit pe fundul oalei în timpul călătorilor.
Pasul 5 - Pressure Cook Chili: Adăugați sucul de vită păstrat și fasolea apoi amestecați. După turnați roșiile tăiate fără să mai amestecați. Pune capacitatea și asigurarea-te că indicatorul de presiune este în dreptul semnului „Sealing”. Apasă pe butonul „Pressure cook” și cu ajutorul butoanelor “+” sau “-” setează la 10 minute. Când timpul setat se va scurge lăsam înca 10 minute să se depresurizeze natural (NL), dacă rămâne încă presiune mutați indicatorul de presiune în dreptul semnului „Venting”.
Pasul6 - Dacă Chili-ul este prea lichid mai lasă-l mai multe minute să fiarbă fără capac folosind funcția SAUTÉ. Acum condimentează după gust cu zaharul, sare, piper sau oțet în funcții de preferință tale. Se recomandă numai o lingură de zahăr brun.
Pofta buna!



4 * -BURRITO. Sigur te vei îndrăgosti efectiv de această rețetă, Shaorma este un mic copil pe lângă acest Burrito!
Timpul de Preparare 20 min
Timpul de Gătire 16 min

INGREDIENTE
500g carne tocată de vită
1 conservă de boabe de fasole roșie
1 conservă de boabe de porumb 
2 linguri pastă de tomate
1 ceapă 2 căței de usturoi
1 ligură de unt cașcaval ras care se topește ( cheddar, normal pt sandwich ..)
3 linguri (mirodenii pentru taco 1 lingură de oregano sare și piper după gust 2 linguri orez cu bob lung sau orez basmati

MOD DE PREPARARE
Pasul 1 - Adăugați orezul împreună cu 320 ml apă. Pune capacitatea și asigurarea -te că indicatorul de presiune este în dreptul semnului “Sealing”.
Pasul 2 - Apasă pe butonul „Pressure cook” și cu ajutorul butoanelor “+” sau “-” setează la 6 minute. Când timpul setat se va scurge lăsăm încă 10 minute să se depresurizeze natural (NL), dacă rămâne încă presiune mutați indicatorul de presiune în dreptul semnului „Venting”.
Pasul 3 - Între timp punem într-o tigaie untul și adăugăm ceapa tăiată împreună cu usturoiul pisat și lăsăm la călit.
Pasul 4 - După călare adăugăm carnea tocată și amestecam când când în când.
Pasul 5 - Imediat după ce carnea nu mai este rozalie adăugăm toate mirodeniile împreună cu pasta de tomate și amestecam. Mai lăsăm circa 5 minute și o punem într-un bol separat. Pasul 6 - În aceași oală (fără chiar să o clătim) punem conservele scurse de fasole și porumb + cașcavalul. Amestecul este gata în 2-3 minute, când cașcavalul ras sa topit.
Pasul 7 - Pe o bucată de torttilia punem 2 linguri de orez, 2 linguri de boabe, 2 linguri de carne + după preferințe adăugate roșii proaspete, pătrunjel, extra cașcaval.
Înfășurați buririto-ul și gata… Poftă bună!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.