produse

Multicooker Instant Pot Duo 8, V7.6L, 1200W, 7 funcții, Vas interior bombat din inox, 10 sisteme de siguranță, Grătar multifuncțional, Cablu 0.90cm, 7.03kg, Argintiu

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 749,99 Lei
Diferență: 50,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: Duo 8
EAN: 0850007386719
Lansat în: Q1 2016
Date brute
G: 9,70kg
L: 42,00cm
l: 38,00cm
Î:38,00cm

Produse resigilate

Multicooker Instant Pot Duo 8, V7.6L, 1200W, 7 funcții, Vas interior bombat din inox, 10 sisteme de siguranță, Grătar multifuncțional, Cablu 0.90cm, 7.03kg, Argintiu

OPEN BOX

NOU 699,99 Lei
669,99 Lei
Diferență: 30,00 Lei

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Vas interior Instant Pot 212-0601-01, Pentru modelele Duo, Duo Plus și Duo Crisp de 7.6l, Din oțel inoxidabil pentru 304, Bază triplu strat pentru distribuție egală a căldurii, 1.04kg, Dishwasher safe
189,99 Lei
Vas interior Instant Pot 212-0602-01, Pentru Duo și Duo Plus de 7.6l, Înveliș ceramic anti-aderent, Fără teflon, PTFE și PFFOA, În cuptor până la 360°C, Ideal pentru Saute, Slow Cook și orez, 850g, DW
219,99 Lei
Capac din sticlă călită Instant Pot 213-0301-01, Pentru 7.6l, D 25.5cm, Mâner și cadru din oțel inoxidabil, Orificiu de evacuare, Ideal pentru Saute, Slow Cook, KeepWarm, În cuptor până la 220°C, 580g
89,99 Lei
Set de 2 garnituri Instant Pot Twin Colorful 211-0009-01W, Pentru 7.6l, Albastru pt dulce, Roșu pt savoare, Diametru 26~26.5cm, Compus siliconat pt uz alimentar, Înlocuire 12~18 luni, Fără BPA, 128g,
99,99 Lei
Set de mănuși Instant Pot Mini Mitts 210-0000-01, Compus siliconat pt uz alimentar rezistent la căldură, Permite prinderea ușoară și sigură a oalelor interioare, Design ergonomic, 112g, DW safe
59,99 Lei
Set de accesorii Instant Pot Yogurt Cups and Rack 210-0003-01, 5 recipiente de 150ml din polipropilenă PF-1002, Grătarul poate fi folosit la sterilizarea biberoanelor de 260ml, Fără BPA, 302g, DW Safe
89,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Gătitul cu o oală instantanee este o magie de zi cu zi. Am creat un aparat de bucătărie remarcabil care pregătește mese sănătoase și delicioase, simplu și rapid. La scurt timp după lansare, Instant Pot a devenit cel mai iubit multicooker din America și unul dintre cele mai bine vândute aparate de bucătărie mici din lume. A crescut o comunitate globală de bucătari de casă și iubitori de alimente, a căror pasiune pentru Potul instant a inspirat nenumărate rețete, cărți și forumuri online. Acum se întinde pe zeci de modele, cu funcții și utilizări noi în curs de dezvoltare. Potul instantaneu simplifică bucuriile gătitului acasă, promovează stiluri de viață sănătoase și vă oferă mai mult timp pentru a savura mese grozave alături de oamenii pe care îi iubiți.

Instant Brands continuă să crească cu friteuzele multifuncționale revoluționare și blenderele de gătit. Combinând tehnologie prietenoasă consumatorului cu pasiunea pentru bucătăria bună, ne-am angajat să ajutăm oamenii din întreaga lume să primească mese sănătoase și delicioase pe masă, mai repede și mai ușor ca niciodată.
91dM-GjX2LL._AC_SL1500_02.jpg
Multicooker 7 în 1 sub presiune. Acest aparat te scapă de mai multe electrocasnice de pe blatul tău minunat din bucătaria ta înlocuind, oală pentru orez, aragazul lent, aparatul de iaurt, abur, tigaie și încălzitor pentru alte.

Ce este nou pentru Tine, Instant Pot ™ Plus 8. Introduce o serie întreagă de noutăți. Ușor Utilizabil, Ușor de Curățat, Rapid Versatil și Convenabil Instant Pot® Plus 8 ™ . Este cel care a început totul. Redefiniți gătitul și bucurați-vă de mese rapide și ușoare oriunde și oricând.
91dM-GjX2LL._AC_SL1500_01.jpg
13 programe personalizabile. Pentru mese rapide cu o singură atingere. Gatiti până la 8 portii: perfect pentru familii, pregătirea mesei și gătit în lot mare. Aduceți-l la petreceri, evenimente și multe altele.

Cu până la 70% mai rapid și mai eficient din punct de vedere energetic decât alte metode de gătit. Noul capac al oalei sub presiune se etanșează automat atunci când este în poziție. Așezați-l pe Pozitie apoi ascultați-l si si jingle-VA Doar mergeti relaxați. Raft pentru aburi din oțel inoxidabil. Inclusiv Gătiți fără BPA / PFOA / PTFE Tehnologia QuickCool ™, împreună cu tava QuickCool ™ . Vă permite să eliberați prezența în mod natural până la 50% mai rapid, astfel încât să puteți ajunge la finish cu mâncarea.
91dM-GjX2LL._AC_SL1500_00.jpg
O nouă oală interioară prietenoasă cu plită cu fond plat este ideal pentru saltire. Iar cele două mânere cu prindere ușoară vă asigur că se pot folosi în siguranță. Adăugarea de sous vide. Vă va duce abilitățile culinare la nivelul următor și vă va permite să vă impresionați oaspeții cu una dintre cele mai fierbinți și noi tendințe de gătit.

Mese sănătoase pe fugă Instant Pot ™ Plus 8. Poți avea mese hrănitoare pe masa ta mult mai rapid, cu timp de gătit cu până la 70% mai rapid decât metodele tradiționale.
banner%20insta%20po%208.jpg
Ușor ca 1-2-3 Afișajul LCD mare oferă tot ce trebuie să știți despre timpul de gătit, temperatura, presiunea și starea, printre altele. Timpul pentru aa ști când începe gătitul și cât durează pregătirea rețetei dvs. Apăsați un buton pentru a selecta un program inteligent. Rotiți cadranul central simplu pentru a alege una dintre cele 48 de opțiuni presetate sau personalizate timp și temperatură preferată. Apasă și va începe. Este de asemenea un prieten de încredere care pune întotdeauna siguranța pe primul loc.

Cu peste 10 caracteristici de siguranță încorporate, inclusiv Overheat Protection ™ și Safety Lid Lock, Duo Evo Plus aduce în bucătărie numele cel mai de încredere în oale electrice sub presiune.

Rețete oficiale Instapot Duo 8.

Instant-Pot-Pot-in-Pot-Featured-Image-Paint-the-Kitchen-Red.jpg
1*-Pav Bhaji - Mix Curry de legume. Delicious Mix Curry vegetal (Bhaji) este un aliment popular de stradă din Mumbai, India. Se servește în mod tradițional cu Pav (Pâine) cu cantități generoase de unt.
Timp de pregătire: 5 minute.
Timp de gătit: 20 minute.
Nr.Porții5-6 porții.

INGREDIENTE:
2 linguri unt (extra în timpul servirii)
1 linguriță semințe de chimen
1/2 ceașcă ceapă
1 lingura Pasta de ghimbir-usturoi
1 ceașcă roșii
1 ceașcă cartofi în cuburi
3/4 ceașcă morcov în cuburi
1/2 ceașcă mazăre
1 ceașcă flori de conopidă
1 ceașcă ardei gras
1 lingura Pav Bhaji Masala pudră de chili roșu după gust sare după gust Apă după cum este necesar
1/4 ceașcă coriandru tocat 3 linie / pene de lamaie pentru servire Pav (Pâine)
Preparați Felii de pav sau de pâine unt la toaster 3 Pav Bhaji Masala

Mod de pregătire:
Pasul 1-Puneți Instant Pot în modul Sote și ridicați untul. În timp ce untul se topește, adăugați semințe de chimen și prăjiți un minut.
Pasul 2-Acum adauga ceapa si prajeste 2 minute. Se adaugă pasta de usturoi de ghimbir și se prăjește 1 minut.
Pasul 3-Adăugați roșiile și prăjiți-le 2 minute. Dezactivați modul Sote. Adăugați cartofi, mazăre, conopidă, ardei gras, morcovi, pav bhaji masala, praf de chili roșu și sare.
Pasul 4-Adăugați apă cât să acopere toate legumele și amestecați bine. Puneți capacul și faceți manual manual 5 minute. Eliberați presiunea naturală (NPR).
Pasul 5-Zdrobește bine legumele cu un tocător de cartofi sau cu partea din spate a oalei. Se ornează cu coriandru și se servește cu Pav / pâine, ceapă și pană de Lime / Lămâie.Toast Pav (Pâine)
Pasul 6-Luați o plită plată la foc mediu. Adăugați unt, în timp ce topirea acestuia adaugă câteva ciupituri de pav bhaji masala. Așezați Pav sau pâine pe unt și prăjiți pâna la aur.

NOTE DE REȚETĂ: Veganii pot folosi unt sau ulei vegan. Deși rețeta autentică necesită unt. Pav bhaji masala este ușor disponibil la alimentele indiene.Folosiți legume la alegere. De asemenea, puteți folosi ghee în loc de unt.
Poftă Bună!
Pav%20Bhaji%20-%20Mix%20Curry%20de%20legume%281%29.jpg



2*-Curry de vinete.Curry ușor de vinete în sos de roșii de ceapă simplă. Opțiune excelentă pentru garnitură rapidă pentru Rice, Roti sau Naan
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de gătit: 15 minute
Nr.Porții: 4 porții


INGREDIENTE:
1 Vânătă
1 ceapă tocată
2 cuișoare usturoi tocat
2 linguriță ulei la alegere
1 linguriță semințe de muștar
1 linguriță semințe de chimen
1 crenguță levi de curry
2 roșii tocate
1 linguriță Praf de turmeric pudra de chili după gust sare după gust
1 lingura praf de coriandru
1 lingura pudră de curry la alegere
1 ceașcă Apă coriandru pentru a garni

Mod de pregătire:
Pasul 1-Puneți Potul instantaneu în modul Saute High. Se toarnă ulei și se lasă să se încălzească. Adăugați semințe de muștar și semințe de chimen și prăjiți.
Pasul 2-Adăugați frunze de usturoi și curry și prăjiți bine. Se adauga ceapa si se soteaza.
Pasul 3-Adăugați roșiile și prăjiți-le 2 minute. Acum adăugați toate pudrele de condimente și sarea și amestecați.
Pasul 4-Adăugați vinete în cuburi, apă și amestecați încă o dată.
Pasul 5-Dezactivați modul Saute și puneți-l manual la 3 minute. Păstrați orificiul de ventilare în poziția de etanșare.
Pasul 6-Puteți face eliberarea naturală sau eliberarea rapidă a orificiului de ventilație, eu am făcut eliberarea naturală.
Pasul 7-Dacă curry-ul se scurge după gustul dvs., puneți-l în modul Sote până atinge consistența dorită. Adăugați Cilantro pentru a garnisi și serviți fierbinte.

NOTE DE REȚETĂ: Dacă tăiați vinetele în prealabil, puneți-le în apă pentru a preveni decolorarea. Dacă nu aveți pulbere de coriandru, săriți peste ea și adăugați pulbere de curry suplimentar. Poftă Bună!
Curry%20de%20vinete.jpg
 

3*-Burger cu slideruri,spanac și curcan.
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de gătit: 10 minute
Nr.Porții: 4 porții


INGREDIENTE:
3 buc pui de spanac tocat mărunt (aproximativ 2 căni după tăiere)
3 scallions tocate mărunt (părți albe și verzi)
1 catel de usturoi tocat 1 linguriță chimion
1/2 linguriță sare cușer1/4 linguriță piper
1kg curcan macinat
Ulei de gătit într-o sticlă cu spray.
Topurile tale preferate precum maioneza, ceapa rosie taiata felii, salata verde, felii de muraturi etc.


Mod de pregătire:
Pasul 1-Într-un castron mediu, amestecați spanacul tocat, scallions, usturoiul, chimenul, sarea și piperul. Adăugați curcan și amestecați cu o furculiță doar până se combină. 
Pasul 2-Formați în 8 torturi, 1/2 "grosime și pulverizați ușor ambele părți cu ulei. 
Pasul 3-Așezați 4 torturi în partea de jos a coșului de friteuză . Introduceți tava pentru pui și adăugați restul de 4 torturi.
Pasul 4-Așezați coșul de friteuză pe bază, coborâți în oală și fixați capacul de friteuză .
Pasul 5-Folosind panoul de afișare selectați programul AIR FRY . Reglați temperatura la 400 ° F și timpul la 7 minute , apoi selectați START .
Pasul 6-Când afișajul indică „ Întoarceți alimentele ” scoateți capacul și așezați-l pe tamponul de protecție. Mutați și răsturnați turtele astfel încât turtelele care se aflau pe tava pentru grătar să fie acum în partea de jos a coșului de friteuză și invers. Înlocuiți coșul de friteuză și capacul de friteuză pentru a relua programul.
Pasul 7-După finalizarea programului, scoateți capacul și așezați-l pe tamponul de protecție. Utilizați un termometru pentru carne pentru a vă asigura că temperatura internă a glisoarelor este de 70° C.
Pasul 8-Serviți chifle prăjite cu topping-urile preferate. Poftă Bună!
Burger%20cu%20slideruri%2Cspanac%20si%20curcan.jpg
 

4*-Pizza cu crustă de conopidă.
Timp de pregatire:15 minute
Timp de gătit:30 minute
Nr.Porții:4-8 porții


INGREDIENTE:
1 conopida medie în jur de 2,3 lb
1/4 ceașcă branza parmezan ras
1 linguriță condimente italienesti 1 ou
1/2 cupe Pizza Mozzarella rasa
1/4 ceașcă faina de migdale
1/4 ceașcă sos de pizza
1 roșie feliată subțire în rondele
1/4 ceapa rosie feliate subțire
3 Crenguțe proaspete de busuioc
1 lingura ulei de masline

Mod de pregătire:
Pasul 1-Pulsează floretele de conopidă într-un robot de bucătărie până când sunt fine sau rase.
Pasul 2-Transferați conopida într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde timp de 4 minute. Se întinde conopida pe un prosop de bucătărie curat și uscat și se lasă să se răcească.
Pasul 3-Când este suficient de rece pentru a se manipula, înfășurați conopida în prosop și smulgeți cât mai multă umezeală posibil. Transferați pe un al doilea prosop dacă este necesar.
Pasul 4-Într-un castron mare, amestecați conopida, brânza parmezan, condimentul italian, oul, făina de migdale și 1 cană de brânză mozzarella până se combină bine.
Pasul 5-Așezați hârtie pergament pe tava de gătit. Transferați amestecul de conopidă în tigaia pregătită și apăsați într-un10 inci forma rotunda.
Pasul 6-Selectați funcția BAKE pe Omni. Setați temperatura la 200°C și setați timpul la 15 minute . Apăsați START . Când cuptorul este preîncălzit, așezați tigaia la nivelul de coacere. Pasul 7-Când programul se termină, scoateți crusta din cuptor și acoperiți cu sosul picant de pizza, roșiile feliate, ceapa roșie și jumătate din frunzele de busuioc.
Pasul 8-Stropiți puțin ulei de măsline deasupra.
Pasul 9-Presărați rămase 1/2 cana de mozzarella deasupra.
Pasul10-Așezați tigaia înapoi la nivelul de coacere. Atingeți funcția BAKE . Setați temperatura la 375 ° F și setați timpul la 10 minute . Apăsați START . Coaceți până când brânza este topită și cu bule, cu o culoare maro frumoasă pe părți.
Pasul11-Scoate pizza. Lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute înainte de tăiere.
Pasul12-Ornează cu mai multe frunze de busuioc proaspete chiar înainte de servire. Poftă Bună!
Pizza%20cu%20crust%C4%83%20de%20conopid%C4%83.jpg
 

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Tuță Mihaela

13 Aug 2021

Exceptional

Achizitie verificata

Produsul este de calitate foarte bună, sunt foarte mulțumită, iar cei care îl comercializează sunt profesioniști. Am primit produsul foarte repede și am fost informată în cele mai mici detalii atât despre produs cât și despre transport.

Ralph

13 Apr 2024

Perfecta

Chiar face toți banii. Un mare ajutor în bucătărie. Face un iaurt delicios

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.