produse

Multicooker și AirFryer Instant Pot Duo Crisp 8, V7.6L, 1500W, 11 funcții, Vas interior bombat din inox, 11 sisteme de siguranță, Grătar multifuncțional, Cablu 0.90cm, 10.06kg, Argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: Duo Crisp 8
EAN: 0810028581838
Lansat în: Q2 2021
Date brute
G: 14,40kg
L: 56,50cm
l: 44,20cm
Î:39,50cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Vas interior Instant Pot 212-0601-01, Pentru modelele Duo, Duo Plus și Duo Crisp de 7.6l, Din oțel inoxidabil pentru 304, Bază triplu strat pentru distribuție egală a căldurii, 1.04kg, Dishwasher safe
189,99 Lei
Capac din sticlă călită Instant Pot 213-0301-01, Pentru 7.6l, D 25.5cm, Mâner și cadru din oțel inoxidabil, Orificiu de evacuare, Ideal pentru Saute, Slow Cook, KeepWarm, În cuptor până la 220°C, 580g
89,99 Lei
Set de 2 garnituri Instant Pot Twin Colorful 211-0009-01W, Pentru 7.6l, Albastru pt dulce, Roșu pt savoare, Diametru 26~26.5cm, Compus siliconat pt uz alimentar, Înlocuire 12~18 luni, Fără BPA, 128g,
99,99 Lei
Set de mănuși Instant Pot Mini Mitts 210-0000-01, Compus siliconat pt uz alimentar rezistent la căldură, Permite prinderea ușoară și sigură a oalelor interioare, Design ergonomic, 112g, DW safe
59,99 Lei
Set de accesorii Instant Pot Yogurt Cups and Rack 210-0003-01, 5 recipiente de 150ml din polipropilenă PF-1002, Grătarul poate fi folosit la sterilizarea biberoanelor de 260ml, Fără BPA, 302g, DW Safe
89,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

instapot.banner00%281%29.jpg
 
Gătitul cu o oală instantanee este o magie de zi cu zi. Am creat un aparat de bucătărie remarcabil care pregătește mese sănătoase și delicioase, simplu și rapid. La scurt timp după lansare, Instant Pot a devenit cel mai iubit multicooker din America și unul dintre cele mai bine vândute aparate de bucătărie mici din lume. A crescut o comunitate globală de bucătari de casă și iubitori de alimente, a căror pasiune pentru Potul instant a inspirat nenumărate rețete, cărți și forumuri online. Acum se întinde pe zeci de modele, cu funcții și utilizări noi în curs de dezvoltare. Potul instantaneu simplifică bucuriile gătitului acasă, promovează stiluri de viață sănătoase și vă oferă mai mult timp pentru a savura mese grozave alături de oamenii pe care îi iubiți.
7c0b6401-9077-40b5-9411-cde41176a9f7.__CR0%2C0%2C2928%2C1200_PT0_SX3000_V1___.jpg
Instant Brands continuă să crească cu friteuzele multifuncționale revoluționare și blenderele de gătit. Combinând tehnologie prietenoasă consumatorului cu pasiunea pentru bucătăria bună, ne-am angajat să ajutăm oamenii din întreaga lume să primească mese sănătoase și delicioase pe masă, mai repede și mai ușor ca niciodată.
 
Butoanele funcționează multicooker și cele ale friteuzei cu aer cald sunt grupate pe panoul de control asfel mai pot să fie cât mai ușor să selectați programul dorit.

InstantPot_Duo_Crisp_8_35-00.jpg

Faceți cunoștință cu aparatul revoluționar Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer 8! Cu siguranță, cel mai bun aparat din bucătaria ta, acesta include functionalitatea a-11-aparate într-unul singur! Cu ajutorul lui, puteți găsi tot ce puteți folosi cu ajutorul unui multicooker. În plus este nevoie să schimbați doar program pentru a transforma multicooker-ul tău într-o friteuza cu aer cald, deasemenea are dispoziția un set complet de tehnici noi de gătit rapid, disponibil atingerea unui singur buton!
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_36-01.jpg

Acum aveți la dispoziții toate metodele de gătit cu ajutorul unui singur instrument! Capacul folosit pentru funcții de multicooker a aparatului oferă 6 funcții pentru gătire: gătire sub presiune, fierbere, gătire la abur, gătire lentă, în timp ce cu ajutorul capacității folosite pentru funcții de friteuză cu aer cald oferit alte 5 posibilități de gatire: prăjire rapidă , rotisare, coacere, fierbere și deshidratare. 
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_32-022.jpg

Programele inteligente cu care aparatul este dotat fiind potrivit pentru oricine:  De la noi în bucătăria ta, La bucătari profesioniști!
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_38.jpg

Capacitatea mare a acestui aparat, de 7.6 litri, îl face ideal pentru orice situație. Ecranul aparatului este unul intuitiv, ușor de citit și folosit.
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_47.jpg

Programele pot fi alese prin apăsarea unui singur buton. Iar temperatura și timpul de gătire pot fi ajustate chiar și în timpul derulării unui program de gătire. Vă puteți personaliza timpul de gătire și temperatura pentru fiecare dintre programe, iar apoi să salvați modificările făcute, astfel și mai mesele dvs. vor fi gătite întotdeauna așa cum vă place!
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_12-001%281%29.jpg

Funcția „Start intarziat”. Vă asigur că ai masa ta va fi gata la ora la care doriți să luați cina.  
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_20.jpg

Rapid, sanătos, uimitor. Atât gătitul sub presiune, cât și gătitul cu ajutorul funcțiilor de friteuza cu aer cald vă ajutăm să economisim timp și să pregătiți rapid pentru sănătate. Toate acestea fără să fie nevoie să depundă prea mult și fără să vă bucureștisă fie invadat de mirosuri sau caldură. 
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_25.jpg

Mâncare prăjită într-un mod sanatos. Obțineți gustul și textura alimentelor prăjite în ulei fără să folosească ulei sau cu o cantitate redusă de ulei.
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_30-001.jpg

Tehnologia EvenCrisp.  Vă asigur că sunt pregătiți mâncarea, iar fripturile, pulpele de pui, vor fi suculente în interior, dar crocante la exterior. De acum va puteti bucura de aripioarele de pui prajite perfect, de cartofi prajiti, inele de ceapa si multe altele!
 
InstantPot_Duo_Crisp_8_37.jpg

Conceput pentru confort. Alegeți tehnica de gătit pe care doriți să o utilizați printr-o simpă apăsare de buton. Curățarea aparatului este la fel de simplăștergeți suprafețele exterioare și accesorii aparate se pot spăla și în mașina dvs. de spălat vasele.
 

InstantPot_Duo_Crisp_8_21.jpg

REȚETE OFICIALE INSTANT POT PENTRU MODELUL INSTANT POT  Duo Crisp & AirFryer 8

Instant-Pot-Pot-in-Pot-Featured-Image-Paint-the-Kitchen-Red.jpg


1 * Pui de unt *
 
INGREDIENTE:  2 linguri (tablespoons) Ulei de masline, 3 linguri (tablespoons) Unt, 500 g piept de pui, 300 g roșii pasate, 200 ml smântână pentru gătit, 3 căței de usturoi mari, 20 g ghimbir proaspăt (praf de ghimbir în schimb), 1 (tablespoon) lingură pastă de tomate, 1 ceapă mare, 3 linguri (tablespoons) condimente pentru pui pudră de chilli în funcții de gradul de picant pe care îl prezintă (1 lingurită), sare + piper după gust.
 
Timpul de Pregătire: 20 min
 
Timpul de Gătire: 10 min
 
MOD DE PREPARARE:
1 –Se taie carnea cubulețe, se amestecă cu uleiul, condimentele pentru pui, chilli, sarea și piperul și se lasă la marinat.
* Marinarea cu cateva ore înainte de frăgezește carnea și o pastrează suculentă. (Dacă ați uitat să o puneți la marinat, continuă cu restul rețetei și lasați-o macar 10 minute)
2 - Dați prin blender / robot de bucătărie ceapa, usturoiul și ghimbirul + puțină apă (aprox 150ml), astfel încât să se facă o pastă.
3 - Topiți untul într-o tigaie sau în oala Instant Pot (folosind funcții Sauté) și adăugat carnea, amestecand până se găsește.
4 - Adăugați paste de usturoi obținută, amestecați și lăsați 1-2 min.
5 - Adăugați și paste de tomate, roșiile pasate, smântâna de gătit și amestecați. Lasați aproximativ 5 minute.
Puteți servi ca sos peste orice tip de orez preferați. Pofta buna!
delish-191119-butter-chicken-0375-landscape-pf-1574729676.jpg
 

2 * SUPĂ CURRY-COCONUT *
 
INGREDIENTE: 4 cartofi medii-mici, 4 morcovi medii, 1 ceapă, 1 ardei, 3 cartofi dulci medii-mari, 1 conservă de lapte de cocos, 2-3 linguri pastă de carry roșu (Tailandeză)

Timpul de Pregătire: 15 min
 
Timpul de Gătire: 16 min
 
MOD DE PREPARARE:
1 - Se curăță și se taie toate legumele. Se pun în oala Instant Pot împreună cu 2L de apă. Atenție să nu se depășească volumul maxim indicat în interiorul oalei! 
2 - Închideți capacul și asigurați-vă că este în dreptul semnului „Sealing”. Apoi apăsați pe butonul „Pressure Cook” și setați manual 16 min. Apoi o să eliberăm rapid presiunea (QR). 
3 - Înainte să pasăm cu blenderul putem scoate și păstra în alt vas o parte din zeamă. Astfel va fi mai ușor să blenduim legumele și deasemenea să corespundă lor.
4 - Dupș ce am blenduit compoziția adăugăm laptele de cocos, pasta de carry și sare după gust.
Se poate servi cu pâine prăjită și cașcaval ras, (Cheddar sau Gouda). Pofta buna!Supa-Curry-Coconut.jpg

 

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

P**** D**** A****

27 Jul 2021

Cel mai mare ajutor din bucatarie

Achizitie verificata

Fiindcă sunt foarte mulțumită de această oală și pentru că nu pot găti simultan două feluri, am comandat și Instant Vortex. Chiar își merită numele de "Instant Pot".

Dinu Bianca

12 Dec 2022

Recomand

Achizitie verificata

Momentan sunt foarte mulțumită de produs. Termenul de livrare a fost foarte scurt, produsul împachetat ireproșabil și prețul a fost cu aprox 200 lei mai puțin decât pe alte site-uri!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.