produse

Mașină de pâine TEFAL Pain et Délices PF240E38, 610~720W, Cuvă 1kg, 20 programe, O lamă, 3 niveluri de rumenire, Păstrare la cald, Pornire întârziată, Accesorii standard, Accesorii lactate, 66dBA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PF240E38
EAN: 3045385783428
Date brute
G: 6,30kg
L: 35,60cm
l: 31,80cm
Î:34,00cm

Documente oficiale

Descriere

Descoperă nenumărate delicii la tine acasă cu maşina de pâine multifuncţională Pain & Délices!

Datorită celor 20 de programe automate poţi prepara fără efort pâine de casă, pizza, terci, cereale, iaurt şi multe altele.
-3 programe fără gluten: pâine fără gluten, pâine dulce fără gluten, prăjituri fără gluten
-7 programe pentru pâine: pâine normală, pâine rapidă, pâine franţuzească, pâine dulce, pâine integrală, pâine integrală rapidă, pâine de secară
-7 programe pentru alte tipuri de preparate: dospit, paste, prăjituri, copt, terci, cereale, gem
-3 programe pentru produse lactate: iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage

Pain & Délices este cea mai compleţă şi versatilă maşină de pâine de la Tefal. Imaginaţia ta nu va avea limite! Răsfaţă-te nu doar cu pâine proaspătă şi gustoasă, dar şi cu pizza, paste, gem, terci, cereale şi chiar produse lactate! Cele 20 de programe includ şi programe fără gluten pentru o mare varietate de pâini şi prăjituri potrivite pentru dieta ta. Inspiră-te din cartea de reţete dedicată!

Acum poţi prepara acasă propriile produse lactate pentru familia ta, iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage datorită programelor speciale pentru lactate si recipientului pentru iaurt.

Indiferent dacă eşti un mic sau un mare consumator de pâine, dacă prepari doar pentru tine sau pentru întreaga familie, poţi alege dintre 3 dimensiuni de pâine de la 500 g până la 1 kg şi 3 niveluri de rumenire pentru toate poftele şi gusturile.

Bucură-te de pâine caldă ori de câte ori doreşti, datorită funcției de pornire programabilă de până la 15 ore. Ce mai prețios decât mirosul de pâine proaspătă în dimineața?

Caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.