produse

Grătar electric TEFAL Supergrill GC451B12, 2000W, Corp metal, Plăci antiadezive detașabile, Tăviță, 4 programe, Funcție timer (Grill, Barbecue), Termostat reglabil, Mâner termoplastic, Indicatori luminoși

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 714,99 Lei
Diferență: 245,00 Lei
469,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC451B12
EAN: 3045386374502
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 5,35kg
L: 20,50cm
l: 37,50cm
Î:38,00cm

Documente oficiale

Descriere



Pregățiți-vă ca un profesionist la tine acasă!
Grătarul SuperGrill este partenerul ideal dacă vrei să îți impresionez familia și prietenii cu un grătar perfect pregătit și chiar pentru a găti orice fel de ingredient indiferent de ocazie.

Setare pentru grătar și barbeque . Îl poți folosi atât în ​​bucătărie, cât și afară, având 2 poziții pentru grătar și barbeque.



Cronometru digital.
Prepară grătar ca un profesionist la tine acasă datorită cronometrului digital ce permite selectarea timpului de pregătire în funcție de preferințe și te anunță când grătarul este exact așa cum îți dorești.

Gratar perfect preparat. Termostatul cu 4 poziții asigură rezultatul perfect pentru toate tipurile de ingrediente: legume, sandwich, pește / pui și carne roșie pentru a satisface toate gusturile și preferințele.



Modul MAX.
Selectând modul MAX, poți savura un grătar bine făcut, dar în același timp fraged și suculent.

Ușor de curățat și rezistent. Plăcile din aluminiu turnat sub presiune asigură performanță ridicată pentru grătar perfect pregătit, fraged și delicios, la fel ca în restaurant. Plăcile detaș abile și tava de colectare a sucurilor sunt compatibile cu mașina de spălat vase.



Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.