produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill+ XL GC722834, 2000W, 110°C~285°C (4 nivele), Corp inox, Plăci grill antiadezive detașabile din aluminiu turnat 40x20cm, Tavă largă, 9 programe+Congelate, Senzor automat, Carte rețete

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 19 Apr. - Luni 22 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.450,99 Lei
Diferență: 731,00 Lei
719,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC722834
EAN: 3016661151293
Lansat în: Q2 2018
Date brute
G: 7,25kg
L: 48,20cm
l: 22,80cm
Î:38,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

25 February 2024
2.71MB

Accesorii

Tavă pentru copt TEFAL XA726870 pentru OptiGrill XL, Plăci antiaderente, 28.5 x 18.9 cm, Pentru a coace pizza, prăjituri, prod. patiserie, ori diverse rețete, 2/4 persoane
345,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere


Grătar electric inovativ cu 9 programe automate. Descoperă OptiGrill+ XL, grătarul electric inovativ pentru nenumărate reţete delicioase. Cu o suprafață cu 33% mai mare față de modelele anterioare, este perfect pentru a găti pentru întreaga familie sau pentru prieteni. Dispunând de un senzor automat pentru gătit, timpul de preparare și temperatura sunt reglate automat în funcție de grosimea și de numărul de porții așezate pe suprafața de gătit, bazat pe 9 programe automate (Burger, Carne roșie, Sandwich, Cârnați, Pește, Pui, Fructe de mare, Bacon și Porc) și un program pentru preparate înghețate. În același timp, un indicator luminos permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov pentru preîncălzire, albastru, apoi verde, la începutul gătitului, galben, atunci când alimentul este puţin preparat (în sânge), portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut. Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poţi întrerupe prepararea unei porţii prin simpla ridicare a capacului, lăsând apoi celelalte porţii să îşi continue procesul de gătire. Modul manual este prevăzut cu 4 niveluri de temperaturi ajustabile, care îți permit să gătești orice, de la carne până la fructe și legume.

Grătarul electric TEFAL OptiGrill+ XL: Senzor automat pentru gătit şi indicator pentru nivelul de gătire, pentru preparate perfecte la grătar!
  • Descoperă grătarul electric OptiGrill+ XL, ultima noastră inovație, cu un mod manual care dispune de 4 niveluri de temperaturi, 3 programe noi automate de gătit pentru opțiuni nelimitate și o suprafață de 800 cm2, pentru a putea servi de la 6 până la 8 persoane deodată.
  • Datorită senzorului automat pentru gătit, OptiGrill+ detectează imediat numărul de porții de pe suprafața de gătit și grosimea lor, reglând automat temperatura și durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare dată.
  • În același timp, un indicator luminos permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov pentru preîncalzire, albastru, apoi verde la începutul gătitului, galben, atunci când alimentul este puțin preparat (în sânge), portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut.
  • Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poți întrerupe prepararea unei porții prin simpla ridicare a capacului, lăsând apoi celelalte porții să își continue procesul de gătire. 9 programe automate oferă rezultate perfecte: Burger, Carne roșie, Sandwich, Cârnați, Pește, Pui, Fructe de mare, Bacon, Porc, un program pentru preparate înghețate și 4 setări de temperatură, pentru preparate exact așa cum îți dorești.
  • Produsul vine la pachet cu plăci antiaderente din aluminiu turnat și o tavă largă pentru scurgerea sucului rezultat în urma gătitului.

9 programe automate şi indicator pentru nivelul de gătire pentru grătar perfect preparat de fiecare dată.
Mod manual cu 4 niveluri de temperatură pentru a găti toate tipurile de alimente.

Produs din bucătăria Jamilei: faci grătar fără să faci foc.
"Datorită faptului că are multe programe automate, poți găti orice fel de tipuri de carne, chiar și pește, fructe de mare, legume sau deserturi. Grătarul are și un senzor care detectează grosimea cărnii și știe cât trebuie gătită friptura pentru a fi perfectă. În plus, când nu știi ce să gătești, te poți inspira din aplicația TEFAL.
PS: Gătesc liniștită zeci de feluri de fripturi, vinete sau ardei copți pentru întreaga familie." Jamila

9 programe de gătit.
Pentru diferite tipuri de preparate: carne roșie, burger, pui, sandwich, cârnaţi, peşte, fructe de mare, bacon sau porc.

Indicator pentru nivelul de gătire.
Monitorizează procesul de gătit pentru grătare perfect preparate, indiferent de preferinţe. Emite un semnal sonor la fiecare etapă pentru a te anunța când mâncarea este gătită exact așa cum îți place!

Senzor automat pentru gătit.
Detectarea automată a grosimii: temperatura este ajustată automat pentru dimensiunea și grosimea oricărui tip de aliment conform programelor automate.

Compatibilitate cu mașina de spălat vase.
Plăcile antiaderente din aluminiu turnat şi tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu maşina de spălat vase.

Plăci performante din aluminiu turnat.
Plăci din aluminiu turnat cu înveliș antiderapant, performante și ușor de curățat.

Suprafață mare de gătit (800 cm²).
De la 6 pana la 8 porții: cu o suprafață pentru gătit cu 33% mai mare față de Optigrill și Optigrill+. Dimensiuni: 40x20cm.



Datele tehnice

Caracteristici generale
Pentru activități de tip:Rezidențial
Configurație:Electric
Recomandat pentru:6-8 persoane
Gamă:OptiGrill
Sistem de gătit:Automat și Manual
Putere:2000W
Setări temperatură:4
Nivel inferior temperatură:110°
Nivel superior temperatură:285°
Mâner:Da
Carte rețete:Da (inclusă în pachet, 10 rețete)
Suprafețele de gătit
Plăci din:Aluminiu turnat
Dimensiune plăci:40x20cm
Suprafață totală:800cm2
Contact:Striat
Placa inferioară:100% striată
Placa superioară:100% striată
Plăci înclinate:Da
Canal scurgere:Da
Scurgere:Da (1x tavă largă)
Plăci detașabile:Da
Plăci dishwasher safe:Da
Grosime maximă:Nu se recomandă carne mai groasă de 4cm
Funcții
Closed Grill (Panini press):Da
Programe:9
Programe exemplificate:Burger, Carne roșie, Sandwich, Carnați, Pește, Pui, Fructe de mare, Bacon, Porc
Decongelare:Da
Păstrare la cald:Da (maximum 30 minute)
Caracteristici speciale
Capacitate mare:Da
Indicator monitorizare:Da (rotiță ghid cu 6 culori)
Senzor temperatură:Da
Oprire automată:Da
Controale iluminate:Da
BPA Free:Da
Alimentare
Voltaj:220-240V
Herți:50/60Hz
Buton ON/OFF:Da
Lungime cablu alimentare:80cm
Protecție împotriva supraîncălzirii:Da
Perioadă necesară răcirii:2 ore
Caracteristici fizice
Culoare primară:Negru
Material corp:Oțel inoxidabil
Material plăci:Aluminiu turnat
Material mâner:Termoplastic

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Coca Ionuț Mihai

18 Oct 2021

Cu adevărat excepțional!!!!

Achizitie verificata

Un produs care face fiecare bănuț!! În ceea ce privește echipa magNET... Profesioniști desăvârșiți!!! Recomand cu încredere produsele și serviciile magNET!! Nota 10, fără nici o ezitare!!!

Andrieș Ioana

17 Aug 2023

Foarte multumita

Achizitie verificata

Am achizitionat optigrillul din dorința de a manca cât mai sănătos dar și gustos, după aproape 3 luni de la achiziție pot spune ca îl folosesc cam de 4 ori pe saptamana și sunt foarte multumita de gust și timpul de gatire care este mult mai scurt decât la cuptor.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.