produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill+ GC712D34, Putere 2000W, 120°~270°C, 6 nivele de gătire, 6 programe automate, Corp inox, Plăci grill antiadezive detașabile din aluminiu turnat, Indicator nivel de gătit,Tăviță

tt
2024-03-29 Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: GC712D34
EAN: 3016661147647
Date brute
G: 6,52kg
L: 39,90cm
l: 22,90cm
Î:37,00cm

Documente oficiale

Descriere




Grătarul electric Tefal OptiGrill +:
Senzor automat de gătire și indicator luminos pentru grătar perfect pregătit.
Descoperă grătarul electric Tefal OptiGrill +, ultima noastră inovatie. Acesta dispune de Senzorul automat pentru gătirea ce detectează imediat numărul de ingrediente de pe grătar și grosimea acestora pentru a ajusta timpul și temperatura de gătire optime pentru rezultate perfecte. Indicatorul luminos îți schimbă culoarea și emite un semnal sonor de fiecare dată când carnea atinge un anumit nivel de gătire, pentru monitorizarea perfectă a grătarului tău: puțin făcut, mediu sau bine făcut. Cele 6 programe automate îți vor permite să pregătească rețele tale favorite cu ușurința: Burger, Pui, Sandwich, Cârnați, Carne roșie și Pește, plus un mod pentru pregătirea înghețată și Funcția Manual.De asemenea, Tefal OptiGrill dispune de plăci confecționate Burger, Pui, Sandwich, Cârnați, Carne roșie și Pește din aluminiu turnat, cu inveliș antiaderent,


 
6 programe automate și indicator pentru nivelul de gătire. Pentru un grătar perfect pregătit de fiecare dată.
Pentru diferite tipuri de pregătire: burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie, pește.
 
Senzor automat pentru gătit. Detectarea automată a grosimii: temperatura este ajustată automat pentru dimensiunea și grosimea oricărui tip de aliment conform programelor automate.
 
Indicator pentru nivelul de gătire. Monitorizează procesul de gătit pentru grătare perfect preparate, indiferent de preferință. Emite un semnal sonor la fiecare etapă pentru a te anunta când mâncare este gătită exact așa cum îți place!

 
Compatibilitate cu mașina de spalat vase. Plăcile antiaderente din aluminiu turnat și tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu mașina de spălat vase.
 
Tavă pentru colectarea lichidelor cu capacitate mare. Tavă mare pentru colectare și plăci cu unghi de 7 ° pentru a asigura scurgerea lichidelor.
 
Plăci performante din aluminiu turnat. Plăci din aluminiu turnat cu inveliș antiaderent, performant și ușor de curățat.


 
Produs reparabil timp de 10 ani.
Conceput pentru a fi ușor de reparat;
Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
 6.500 de centre de service la nivel mondial.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.