produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill+ GC712834, 2000W, 110°~275° (4 nivele), Corp inox, Plăci grill antiadezive detașabile din aluminiu turnat 30x20cm, Tăviță, 6 programe, Decongelare, Senzor automat, Carte rețete

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC712834
EAN: 3016661150074
Date brute
G: 6,10kg
L: 40,00cm
l: 23,00cm
Î:38,00cm

Descriere


Gratarul electric Tefal OptiGrill +: Grătar perfect preparat de la puțin la bine făcut, face ca pregătirea grătarului să fie mai mult folosită ca niciodată. Acesta dispune de o interfață cu 4 nivele de gătire, 6 programe automate plus funcții dedicate produselor congelate pentru rețete delicioase. Cele 4 nivele de gătire și senzor automat asigură rezultate perfecte și precise potrivit gusturilor tale - puțin făcut, mediu făcut, mediu, mediu bine făcut, bine făcut - în timp ce puterea de 2000 W oferă sesiuni de gătit eficient. De asemenea, plăcile turnate sub prețiune sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru curațare după fiecare utilizare.


 
5 nivele de gătire pentru rezultate perfecte. 6 programe automate cu 4 indicatori luminoși LED pentru gătit și funcții Manual cu 4 temperaturi ajustabile pentru a găti orice tip de retetă.
 

 
Setări automate. Grătarul electric dispune de 6 programe automate (Burger, Pui, Sandwich, Carnati, Carne roșie, Pește) + funcție dedicată produselor congelate.

 
Rezultă precis. Tefal OptiGrill Inițtial dispune de un senzor automat pentru gătire ce-ți va oferi posibilitatea de a prepara un grătar perfect de fiecare dată.

 
Grătar perfect preparat. OptiGrill + oferă 4 nivele de gătire, în funcție de gusturile fiecăruia: puțin făcut, mediu făcut, mediu, mediu bine făcut, bine făcut

 
Puternic și eficient. Prepară orice tip de grătar datorită puterii de 2000 W

 
Plăci detașabile. OptiGrill + Initial dispune de plăci turnate sub presiune detașabile ce sunt ușor de curățat datorită compatibilități cu mașina de spălat vase.

 

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

F*****

30 May 2023

Foarte mulțumit!

Un produs de calitate bună, la un preț corect și cu o livrare rapida.

M*****

11 May 2023

Un preparat gustos cu grătarul Tefal!

Pentru cei care vor sa servească preparate la grătar, acest aparat este cea mai bună alegere, preparatele se pot prepara pe gustul fiecăruia în funcție de preferințe și mult mai sănătos decât cel clasic cu jar.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.