produse

Grătar electric 3în1 Cuisinart Style GRSM3E, 1000W, Maximum 210° (control variabil), Plăci antiadezive detașabile din aluminiu turnat (grill, waffle, omelette), Tavă scurgere, Balama variabilă (înălțime 8cm)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 5 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GRSM3E
EAN: 3030050161410
Lansat în: Q4 2021
Date brute
G: 6,90kg
L: 38,00cm
l: 32,00cm
Î:32,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Gratarul electric 3 in 1 Cuisinart este un aparat de bucatarie versatil. Este ideal pentru a pregati mesele si gustarile rapid si fara efort. La temperatura ridicata de 210˚C ​​puteti praji fripturile in doar cateva minute. Dar cu diferite setari de temperatura, aveti si optiunea de a prepara peste si legume la o temperatura mai scazuta. Fiind parte a colectiei Cuisinart Style, arata grozav pe blatul de bucatarie, dar este si suficient de compact si usor pentru o depozitare in dulapul de bucatarie. Aparatul Cuisinart 3 in 1 include 3 placi detasabile antiaderente interschimbabile pentru gratar, vafe si clatite/oua, sigure pentru curatare in masina de spalat vase. Placile pentru gratar pot fi folosite pentru a pregati carne, peste si legume, dar si pentru a face panini si multe altele. Balamaua flotanta permite placii superioare sa se sprijine pe alimente, incalzind-o din ambele parti si oferindu-va rezultate excelente intr-un timp scurt. Folositi placile de vafe pentru a pregati vafe dulci sau sarate, cu o crusta aurie si interior moale si aerisit. Perfect pentru a face un mic dejun gustos sau deserturi dulci. Cu placile pentru clatite puteti face clatite usoare si aerisite in cateva minute. De asemenea, pot fi folosite pentru mini-tortilla, mini quiche-uri sau mini-pizza. Gratarul are integrata si o tava de picurare, care colecteaza excesul de grasime.

Caracteristici
  
- Temperatura maxima atinsa de 210˚C;
  - Temperatura variabila cu indicatoare luminoase de pornire si pregatire;
  - Include 1 set de placi pentru gratar, 1 set de placi pentru vafe si 1 set de placi pentru clatite;
  - Placi detasabile antiaderente, care pot fi spalate in masina de spalat vase;
  - Placa superioara flotanta in modul gratar (pana la inaltimea maxima de 8 cm);
  - Maner blocabil in modul vafe si clatite, pentru a obtine margini perfecte;
  - Tava pentru grasime integrata.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.