produse

Friteuză cu aer cald Instant Vortex Plus 6 ClearCook AFB6132BK, 1450~1700W, V5.7L, 6 funcții (deshidratare), Termostat reglabil (35~205°C), Fereastră monitorizare, Lumină internă, Tehnologie EvenCrisp, Neagră

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 649,99 Lei
Diferență: 100,00 Lei
549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: AFB6132BK
EAN: 810028586383
Lansat în: Q1 2022
Date brute
G: 5,95kg
L: 43,00cm
l: 35,00cm
Î:37,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

 

Acest Instant Pot Vortex Plus 6 Clear Cook are o mulțime de caracteristici utile, dar în fruntea listei trebuie să fie fereastra ClearCook. Fereastra transparentă funcționează cu o lumină perfect plasată în interior, astfel încât puteți verifica progresul gătitului fără a deschide coșul. Tehnologia fluxului de aer EvenCrisp™ oferă rezultate crocante și fragede de fiecare dată, cu 95% mai puțin ulei. Cele 6 programe de gătit vă oferă acces cu o singură atingere la rețete ușoare, dar vă permit să le personalizați pentru dvs. Și pentru că coșul de gătit și tăvile de gătit sunt antiaderente și pot fi spălate în mașina de spălat vase, curățarea este un fleac.

Caracteristici esențiale:

Friteuză aer cald Instant Vortex Plus cu ClearCook.
Dacă dulapurile din bucătăria dvs. sunt pline de tigăi și de gadgeturi de gătit cu o singură funcție care aglomerează rafturile, aparatul de prăjit cu aer instant Vortex Plus Dual ar putea fi răspunsul la toate rugăciunile dvs. culinare.
Ușor de utilizat pe ecranul tactil și 6 funcții de gătit, versatilitatea sa este cu siguranță suficientă pentru a impresiona chiar și pe cel mai experimentat bucătar.



●6 funcții.
Air Fry - de la cartofi prăjiți și aripioare la mușcături de conopidă și pepite de pui, bucurați-vă de alimentele prăjite preferate fără calorii.
Coaceți - folosiți-l ca pe un mini cuptor pentru a coace cu ușurință pâine, prăjituri și produse de patiserie.
Grătar - perfect pentru a topi brânza pe pâine prăjită sau nachos.
Friptură - carne de vită, miel, pui, porc, legume... bucurați-vă de o friptură completă duminică fără a porni cuptorul "adevărat".
Deshidratare - ideal pentru a usca fructe, legume și carne pe o perioadă lungă de timp pentru a face gustări sănătoase.
Reîncălziți - dacă nu ați reușit să mâncați ultimele îmbucături din cina de ieri, puteți să o reîncălziți pur și simplu pentru a evita să se irosească.

●Un mod mai sănătos de a prăji.
Folosind cu 95% mai puțin ulei decât prăjirea cu grăsime adâncă, tehnologia fluxului de aer EvenCrisp™ se asigură că mâncarea este crocantă și fragedă, ceea ce face din aceasta o modalitate mult mai sănătoasă de prăjire.



●Cameră de gătit cu geam transparent.
Ferestra ClearCook vă permite să vedeți mâncarea, astfel încât să puteți monitoriza progresul acesteia fără a fi nevoie să perturbați ciclul de gătit prin deschiderea ușilor și lăsarea afară a întregii călduri.
Și pentru a vă oferi o vedere și mai clară, există lumini în interior pentru a vă ilumina mâncarea în timp ce aceasta se gătește.

●Ușor de utilizat.
Cu un control simplu prin cadran pentru a selecta manual timpul și temperatura de gătire dorite și un ecran tactil pentru a alege între programele inteligente, este foarte ușor de utilizat.
Și pentru a vă face viața și mai ușoară, există o bară de progres care vă arată unde se află mâncarea în ciclul de gătire, precum și instrucțiuni simple pas cu pas afișate pe parcursul fiecărei etape de gătire.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Putere (W):1700
Volum (litri):5.7
Număr coșuri:1
Zone coș:O zonă
Formă coș:Pătrată
Capacitate (kg):1.80
Pentru (porții):2-6
Control:Ecran tactil (digital)
Interval temp (°C):35~205
Elemente de încălzire:1 (deasupra)
Accesorii:Tăviță pentru gătire
Altele:Anularea unei rețete se poate face oricând, în special în fazele de Standby, Preîncălzire sau program activ. Anularea nu se poate face în ultimele 60 de secunde ale unei rețete.
Gătire
Construcție:Aer cald
Funcții:6
Gătire cu aer cald (Air Fry):Da
Detalii Air Fry:Minimum: 82°C @ 1 minut
Implicit: 196°C @ 15 minute
Maximum: 205°C @ 60 minute
Prăjire (Roast):Da
Detalii Roast:Minimum: 82°C @ 1 minut
Implicit: 193°C @ 18 minute
Maximum: 205°C @ O oră
Ardere/Frigere (Broil/Grill):Da
Detalii (Broil/Grill):Minimum: 177°C @ 1 minut
Implicit: 205°C @ 6 minute
Maximum: 205°C @ 40 minute
Coacere (Bake):Da
Detalii Bake:Minimum: 82°C @ 1 minut
Implicit: 185°C @ 30 minute
Maximum: 205°C @ O oră
Reîncălzire (Reheat):Da
Detalii Reheat:Minimum: 49°C @ 1 minut
Implicit: 138°C @ 10 minute
Maximum: 182°C @ O oră
Deshidratare (Dehydrate):Da
Detalii Dehydrate:Minimum: 35°C @ O oră
Implicit: 54°C @ 8 ore
Maximum: 79°C @ 72 ore
Avertisment:Da (Întoarce)
Fereastră monitorizare:Da
Lumină internă:Da (ON/OFF)
Dishwasher Safe:Coș, tăviță
Rețete:Aplicația Instant Brands Connect (2000+ rețete)
Sursă
Putere (W):1700
Voltaj (V):220-240
Herți (Hz):50-60
Protecții:La supraîncălzire (OverHeat Protection)
Închidere automată (Automatic shutdown)
Buton ON/OFF:-
Caracteristici fizice
Lățime (cm):31.40
Adâncime (cm):fără mâner: 29
cu mâner: 37.90
Înălțime (cm):32.60
Greutate (kg):5.15
Culoare:Negru
Accent:Negru
Materiale:Carcasa exterioară: Plastic
Lungime cablu alimentare (cm):76
Dimensiune coș interior (cm):24cm (adâncime) x 24cm (lățime) x 10cm (înălțime)
Materiale coș:Oțel carbon placat cu aluminiu apoi teflonat (conține PTFE)
Cablu detașabil:-

Review-uri / Comentarii

5.0
4 review-uri
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Chioțea Angela

15 Apr 2023

Rapid gustos delicios,

Achizitie verificata

Ușor de întreținut. Nu se compara cu vechiul af la care trebuia șpalt un cos plus cuva, aici ai scos tavita, speli cuva și gata ???? programele sunt woww, rapide plus gemuletul foarte foarte util.. Am atașat video cu miel dacă tot e pastele. 40 de minute și am scapat de caldura și mirosul cuptorului.. Nu regret ca nu am ales varianta cu filtre, nu ne deranjează mirosul. Livrare rapida, recomand magazinul, nu sunt la prima achiziție de la ei, foarte prompți și rezolva rapid orice nelămurire..

Grozav Maria

10 May 2023

F mulțumită !

Achizitie verificata

Am ales modelul fără filtru din ce am tot întrebat sunt cam asemănătoare… am reușit sa testez cartofi prăjiți , (air Flayer carne de pui ,(roast -carnea am marinat o ) si o prăjitura cu fructe (.bake ) F mulțumită sunt , se prepara mai rapid ca la cuptorul de la aragaz, si nici atâta miros nu am făcut ,am folosit de fiecare data hârtie de copt , geamul e un plus f mare pt mine. Sunt la a 2 achiziție am si instant pot pro 6 , acum ma sincronizez cu mâncărurile sa mi iasă in același timp ! Multumesc magnet !

C******* D****

25 Aug 2023

Multumit

Achizitie verificata

Am decis sa las o recenzie in primul rand pentru promptitudinea magnet.ro si pretul oferit. Eram familiar cu functiile acestui air fryer deoarece am testat mai mici si mai mari inainte de-a lungul anilor. Un pont pt acest air fryer este ca e foarte bun pentru iaurt. Functia deshidratare ofera timpii si temperatura necesara pentru un iaurt de casa ca la carte, nesupravegheat ( 9 ore, 48-50 grade). In rest de remarcat sunt interfata bine gandita cu spatii de memorie si desigur, ofera fara probleme orice se poate cere de la un air fryer

Zdorovețchi Mirela

17 Jul 2023

Foarte buna si utila

Achizitie verificata

Este un aparat foarte bun care iti usureaza viata mult. Mancarea iese foarte gustoasa. Cartofii prajiti sunt foarte buni. Este usor de folosit. Aveti youtube unde aparatul este prezentat si unde gasiti multe retete. Exista si aplicatie pe telefonul mobil cu multe retete special pentru acest aparat. Se spala foarte usor, de preferat cu mana chiar daca spun ca se poate spala si la masina automata. Va puteti seta fiecare timpul si temperatura dupa gust pentru retete. Si aparatul memoreaza setarile .Sunt foarte incantata de acest aparat

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.