produse

Friteuză TEFAL Easy Fry Classic EY201515, 1500W, Volum XL 4.2l (până la 6 porții), 4 funcții (prăjire, gratinare, coacere, friptură), Termostat reglabil (80°~200°), Timer 60 minute, Oprire automată, Air Pulse

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EY201515
EAN: 3045380017245
Lansat în: Q1 2021
Date brute
G: 4,50kg
L: 33,00cm
l: 32,50cm
Î:39,50cm

Descriere

Soluția sănătoasă pentru rețetele tale favorite în fiecare zi. Bucură-te de rețetele tale favorite crocante cu un nivel scăzut de ulei* datorită friteuzei Easy Fry Classique. Prepară până la 6 porții (4.2 L) din rețetele tale favorite pentru întreaga familie datorită capacității sale XL. Aceasta poate fi folosită și pentru a gratina, coace și prepara friptură într-un timp scurt!

Friteuza Easy Fry Classique: Noua friteuză, ideală pentru a prăji rețetele tale favorite cu un nivel scăzut de ulei*. Friteuza Easy Fry este soluția sănătoasă pentru a găti rețetele tale favorite în fiecare zi. Prăjește, gratinează sau coace preparatele tale preferate cu un nivel scăzut de ulei. Tehnologia Air Pulse oferă un flux de aer fierbinte ideal pentru o textură crocantă la exteriorul preparatului. Bucură-te de o varietate de rețete datorită temperaturii ajustabile și a cronometrului de până la 60 de minute. Coșul exclusiv oferă o capacitate mare într-un design compact și modern.

  Capacitate XL. Easy Fry dispune de o capacitate de 4.2 L oferind astfel posibilitatea de a prepara până la 6 porții.
  4 funcții de gătire. Friteuza oferă posibilitatea de a prăji, gratina, coace și prepara friptură pentru ca tu să te poți bucura de rețetele tale favorite în fiecare zi.
  Temperatură ajustabilă. Friteuza oferă posibilitatea de a ajusta temperatură de gătire de la 80 până la 200°C pentru rezultate perfecte în fiecare zi.
  Compatibilitate cu mașina de spălat vase. Friteuza Easy Fry este ușor de curățat datorită compatibilității componentelor detașabile cu mașina de spălat vase.
  Confort. Easy Fry dispune de un cronometru de până la 60 de minute și de funcția inteligentă de oprire automată.
  Sesiuni de gătit sănătoase. Prăjește, gratinează, coace și prepară friptură cu un nivel scăzut de ulei*. Alege rețeta pe care vrei să o prepari, de la pui crocant la brioșe cu fulgi de ciocolată și cartofi prăjiți și lasă aparatul să facă restul!
  Coș pentru gătit patentat. Grila este detașabilă datorită sistemului patentat al coșului de gătit. Acesta ajută la reținerea uleiului de la baza friteuzei pentru rețete sănătoase. De asemenea, este ușor de curățat pentru confort sporit.
  Produs compact. Friteuza oferă un design compact și o capacitate XL.

* - multe preparate nu necesită un surplus de ulei.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.