produse

Friteuză Philips Airfryer HD9621/90 [Gama Viva Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9621/90
Date brute
G: 6,71kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Preparate delicioase: fragede la interior, crocante la exterior. Grație tehnologiei TurboStar, patentată Philips, toate alimentele sunt gătite perfect de fiecare dată, aerul fierbinte fiind distribuit uniform în aparat. Rezultatele sunt preparate gătite uniform, cu gust excelent. Pe lângă fluxul de aer fierbinte constant, căldura puternică care vine direct din partea de sus rumenește rapid mâncarea, pentru rezultate delicioase, crocante la exterior și fragede la interior.

Peste 200 de rețete în aplicația de mobil și o carte de rețete inclusă în pachet. Aplicația gratuită de mobil Philips Airfryer îți oferă numeroase rețete delicioase și instrucțiuni de preparare pas cu pas, ușor de urmat. Lasă-te inspirat de gustările rapide și sănătoase sau de mesele pentru ocazii speciale.

Mâncare gustoasă în mai puţin timp: fără a necesita preîncălzire. Philips Airfryer este imediat gata de utilizare. Mai rapid de la început până la sfârşit, este optim pentru utilizare zilnică, oferind rezultate superioare pe întreaga durată a procesului de preparare.

Curăţare uşoară în 90 sec – Coş QuickClean cu sită antiaderentă. Graţie coşului QuickClean Philips Airfryer, care include o sită antiaderentă detaşabilă, curăţarea este mai rapidă şi mai uşoară. Sertarul detaşabil cu înveliş antiaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru o curăţare mai uşoară. Spre deosebire de friteuzele obişnuite, Philips Airfryer cu tehnologie TurboStar te scuteşte de mirosul de ulei prăjit.

Componentele detaşabile se pot spăla în maşina de spălat vase. Sertarul detaşabil cu înveliş antiaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru o curăţare uşoară.

Prăjeşte, coace, frige şi rumeneşte mâncărurile preferate acasă. Fiind o soluţie extraordinară pentru prăjire, tehnologia inovatoare TurboStar de la Philips Airfryer îţi permite, de asemenea, să pregăteşti pe grătar, să coci şi chiar să rumeneşti felurile tale favorite pentru o soluţie integrată pentru toate preparatele tale.

Capacitate mare, de 0,8 kg, cu 20 % mai compact*. Noul Airfryer a fost proiectat pentru a fi compact (20% mai mică decât modelul anterior HD9220), permițându-ți totodată să gătești aceeași cantitate de mâncare (800 g). Graţie dimensiunilor reduse, se integrează perfect pe blatul de bucătărie şi oferă preparate delicioase pentru întreaga familie. Dimensiunile sale compacte permit utilizarea zilnică şi o serie întreagă de posibilităţi.

Găteşte mâncare prăjită cu 50 % mai uniform*. Tehnologia unică TurboStar circulă continuu aerul fierbinte în întreaga cameră de preparare, rezultatul fiind distribuirea uniformă a căldurii în întregul coş. TurboStar asigură un flux de aer optim, mâncarea fiind gătită astfel cu 50 % mai uniform.

Tehnologie unică TurboStar pentru prăjire mai sănătoasă. Tehnologia unică TurboStar generează aer superîncălzit cu circulare rapidă pentru a prăji mâncarea cu foarte puţin ulei sau chiar fără. Philips Airfryer generează totodată mai puţin miros decât friteuzele tradiţionale, fiind uşor de curăţat, sigură şi economică pentru utilizare zilnică!

Mâner universal EasyClick – schimbă uşor accesoriile. Noul mâner universal EasyClick de la Philips te ajută să combini accesoriile de gătit potrivite şi să obţii rezultate optime pentru principalele feluri de mâncare, în fiecare zi. În plus, permite depozitarea mai compactă după utilizare.

* - În comparaţie cu cartofii prăjiţi proaspeţi preparaţi într-o friteuză convenţională.
* - rezultat măsurat comparativ cu Airfryer fără TurboStar cu cartofi prăjiţi congelaţi, evaluaţi cu privire la gradul de rumenire şi de prăjire.
* - comparativ cu Philips Viva Collection Airfryer, capacitatea totală este adecvată pentru 800 g de cartofi prăjiţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.