produse

Aparat de gătit la aburi Cuisinart Cook Fresh STM1000E, 1875W, Vas detașabil sticlă 5L, Tavă din inox, Rezervor apă detașabil 1l, Fără BPA, Control LCD, 6 programe, Buton Pauză, KeepWarm, ReHeat

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 3 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: STM1000E
EAN: 3030050125627
Date brute
G: 8,00kg
L: 46,20cm
l: 40,70cm
Î:27,20cm

Descriere

Prevăzut cu un sistem puternic de emitere a aburului prin partea superioară a vasului de gătit, gândit să cuprindă ingredientele prin învăluire, aparatul promoveaza gătitul uniform, rapid, gustos şi sănătos.

Aparatul de gătit la aburi Cuisinart "Cook Fresh" este compus din 3 părţi principale:

Vasul din sticla este suficient de mare pentru gătirea legumelor, peştelui, cărnii de pui, orezului etc. în cantităţi pentru întreaga familie, şi este acoperit de un capac din sticla, cu mâner de inox.

Uşor de folosit prin activarea unor comenzi intuitive şi cu ajutorul afişajului LCD, aparatul oferă posibilitatea de a alege dintre 6 setări predefinite: fructe de mare, carne de pasăre, cereale, legume, manual, menţinere caldă a mâncării. Dispune şi de funcţia de reîncălzire a mâncării.

PAUSE. Un mare avantaj al acestui aparat este faptul că poate fi urmărit procesul de gătire, iar în orice moment se poate apăsa butonul de pauza (PAUSE), pentru a se verifica stadiul de gătire, gustul şi pentru a se adăuga condimente, după preferinţă.

Extrem de practic şi de util în bucătăriile în care se găteşte diversificat, aparatul are şi un design elegant, care se adaptează tuturor gusturilor, şi este uşor de curăţat în maşina de spălat vase (componentele detaşabile).

Dimensiuni aparat: 454 × 280 × 271 (mm).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.