produse

ATTITUDE Lichid de spalat vase, Mar verde si busuioc, 700 ml

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Luni 20 Mai - Marți 21 Mai
29,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 53174
Date brute
G: 0,70kg

Descriere

Păstrați chiuveta de bucătărie și vasele curate cu lichid de spălat vase ATTITUDE's Nature + TechnologyTM – Măr verde și busuioc. Formula noastră de curățare unică este realizată cu agenți de curățare profundă, cum ar fi saponina, și folosește ingrediente naturale, vegetale și hipoalergenice care sunt bune pentru dvs. și familia dumneavoastră, este formulat cu o acțiune de curățare blândă, care este dur pentru grăsime, dar moale pentru mâini, astfel încât să o puteți folosi zilnic, fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Turnaţi 2 ml. la litru de apă fierbinte, aproape 15 ml. la o chiuvetă standard de vase. Nu este conceput pentru a fi utilizat în maşina de spălat vase. Pentru pete încăpățânate, turnați direct pe suprafață și frecați.

INGREDIENTE: <5% Surfactanți anionici vegetali (coco-glucozid), <5% surfactanți vegetali neionici (lauril glucozid). Conține și: apă, clorură de sodiu, glicerină, gluconat de sodiu, citrat de sodiu, saponine, citrat de trietil, gamma-undecalactonă (fructe dulci), geranil acetat (plante);

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.